Θρήνος στην Κοζάνη: “Έσβησε” η 26χρονη μητέρα που έπαθε ανακοπή καρδιάς – Αφήνει πίσω της 3 μηνών μωρό

Θρήνος στην Κοζάνη: "Έσβησε η 26χρονη μητέρα που έπαθε ανακοπή καρδιάς

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή η 26χρονη μητέρα ενός μωρού μόλις 3 μηνών  από την Κοζάνη που έπαθε ανακοπή καρδιάς και την οποία επανέφεραν οι γιατροί  του Μαμάτσειου νοσοκομείου ύστερα από υπερπροσπάθειες μίας ώρας και 20 λεπτών!

Υπέστη και δεύτερη ανακοπή

Ήταν τέτοια η κρισιμότητα της κατάστασής της που “έσβησε” κατά της μεταφοράς της  από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο στη ΜΕΘ του Αγ. Λουκά στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η άτυχη Ράνια έπαθε ανακοπή για δεύτερη φόρα ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, ώσπου κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο καθόλη την διάρκεια, ενώ η κατάσταση της υγείας της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη.

Φως στα αίτια του θανάτου της θα δώσει η νεκροψία

Η σορός της άτυχης κοπέλας, θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ, φυσικά, θα γίνουν και όλες οι προβλεπόμενες τοξικολογικές εξετάσεις.

Η δραματική προσπάθεια να την επαφέρουν στη ζωή μετά την πρώτη ανακοπή

Η άτυχη 26χρονη υπέστη ανακοπή νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (21.12.2021) μέσα στο σπίτι της .

Οι προσπάθειες αρχικά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια, για σχεδόν 90′ λεπτά, όλων των γιατρών του νοσοκομείου (ΚΑΡΠΑ) έφεραν αποτέλεσμα, με την κοπέλα να δίνει σημεία ζωής και να υποβάλλεται σε νέα αξονική.

Η νεαρή γυναίκα ανατάχθηκε με τις προσπάθειες των διασωστών και διασωληνώθηκε στο σημείο από τον γιατρό  και διευθυντή του ΕΚΑΒ Κύριο Γιασσά Σάββα. Δυστυχώς ο οργανισμός της ήταν επιβαρυμένος και κατέληξε στις 16:30.

Διαβάστε επίσης:

Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα – Το συγκλονιστικό γράμμα ενός φυλακισμένου παιδιού στη μητέρα του

«Μικρή Μαμά»: Η τρυφερή σχέση μαμάς – παιδιού μέσα από ένα μαγικό ταξίδι στον χωροχρόνο

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε από το Πάρκο ΦΙΞ!

Συγκίνηση στα Γιαννιτσά: Μαθητές έψαλαν τα κάλαντα στο προαύλιο του νοσοκομείου