Αγωνία στη Κοζάνη: 26χρονη μαμά έπαθε ανακοπή και την επανέφεραν – Δίνουν μάχη για να σωθεί

Αγωνία στη Κοζάνη: 26χρονη λεχώνα έπαθε ανακοπή και την επανέφεραν - Δίνουν μάχη για να σωθεί

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει  26χρονη μητέρα στην Κοζάνη με τους γιατρούς του Μαμάτσειου νοσοκομείου της πόλης να παλεύουν να τη σώσουν μετά την ανακοπή που υπέστη νωρίς το πρωί.

Η νεαρή γυναίκα που είναι και μητέρα ενός νεογέννητου υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις στον αξονικό τομογράφο του νοσοκομείου στην Κοζάνη, καθώς, πλέον, ζωτικής σημασίας είναι η εικόνα του εγκεφάλου.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες για την επαναφέρουν στη ζωή

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozanimedia.gr, η 26χρονη υπέστη ανακοπή νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (21.12.2021) μέσα στο σπίτι της και από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι προσπάθειες αρχικά του πληρώματος του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια, για σχεδόν 90′ λεπτά, όλων των γιατρών του νοσοκομείου (ΚΑΡΠΑ) έφεραν αποτέλεσμα, με την κοπέλα να δίνει σημεία ζωής και να υποβάλλεται σε νέα αξονική.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

Η 26χρονη, η οποία είχε γεννήσει πριν από μερικές εβδομάδες, θα παραμείνει στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου. Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, είναι διασωληνωμένη και οι ευχές όλων μας είναι αυτή η πρώτη σημαντική νίκη να συνεχιστεί – και με άλλες νίκες – τις επόμενες ώρες και 24ωρα. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, σε περίπτωση ραγδαίας επιδείνωσης.