«Θύμα» του κορωνοϊού και η Ονειρούπολη Δράμας – Δεν θα ανοίξει το χριστουγεννιάτικο πάρκο

Μετά τον «Μύλο των Ξωτικών» στα Τρίκαλα, ένα ακόμη αγαπημένο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο δεν θα λειτουργήσει, λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία του κορωνοϊού.

Η Ονειρούπολη της Δράμας που από το 2004 συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες τις ημέρες των Χριστουγέννων, φέτος δεν θα ανοίξει για το κοινό.

Ωστόσο η πόλη της Δράμας, όπως ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αναστασία Τόλιου, θα γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα εξίσου φωτεινά και όμορφα, με στόχο την τόνωση της ψυχολογίας της πολιτών και όσων την επισκεφθούν αλλά και την ενίσχυση του εμπορικού κόσμου και της αγοραστικής κίνησης.

Διαβάστε επίσης: Τρίκαλα: Τέλος ο «Μύλος των Ξωτικών» λόγω κορωνοϊού;

Όπως εξήγησε  η κ. Τόλιου, «ακόμα και φέτος η μαγεία της Ονειρούπολης είναι τόσο μεγάλη που η λάμψη της θα φωτίσει τον ουρανό και θα αγκαλιάσει κάθε μικρό και μεγάλο παιδί την περίοδο των Χριστουγέννων».

«Ο σχεδιασμός προβλέπει την υλοποίηση ενός project στην πλατεία και στους δρόμους του εμπορικού κόσμου και στο πλαίσιο αυτό -όπως είπε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού- «βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της πόλης, ανταλλάσσουμε απόψεις, τους ακούμε και μέλημά μας είναι να υιοθετηθούν ενέργειες που θα τονώσουν την τοπική οικονομία. Το σενάριο στο οποίο θα προχωρήσουμε είναι εκείνο της μερικής ανάπτυξης στο χώρο της πλατείας και των δρόμων του εμπορικού κόσμου», σημείωσε.