Τι λέει ο πατέρας που κλείδωσε το μωρό του στο αυτοκίνητο

Βαρύς ο φόρος αίματος των παιδιών στην άσφαλτο - Τι δείχνουν τα στοιχεία για τα τροχαία

Πώς ακριβώς σκέφτηκε και ενήργησε έτσι, κλειδώνοντας δηλαδή το μωρό του μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει για μπάνιο, εξήγησε ο 26χρονος Γερμανός πατέρας.

Εντύπωση προκαλεί η είδηση ότι πατέρας κλείδωσε το μωρό του στο αυτοκίνητο για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα. Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κρήτη, όταν 26χρονος Γερμανός αποφάσισε να πάει με την 20 μηνών κορούλα του για μπάνιο.

Ωστόσο, όταν έφτασαν στην παραλία του Ηρακλείου ο πατέρας κλείδωσε το μωρό μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε να κάνει ψαροντούφεκο.

Το παιδί άρχισε να νιώθει δυσφορία

Τα λεπτά περνούσαν και το παιδί άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία. Το μικρό κορίτσι άρχισε να κλαίει με το ναυαγοσώστη που βρισκόταν στο σημείο να ακούει το κλάμα του. Ο ναυαγοσώστης έφτασε στο αυτοκίνητο και βρήκε το παιδί κλειδωμένο μέσα στο αμάξι. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε το 20μηνών κοριτσάκι ήταν στο αυτοκίνητο για περίπου μία ώρα, χωρίς νερό και χωρίς διέξοδο διαφυγής.

Πριν τον ναυαγοσώστη έσπευσε και μία γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο. Όπως λέει στον Alpha, το τζάμι ήταν λίγο ανοιχτό και κάποιοι κατάφεραν να το βγάλουν και να απεγκλωβίσουν το μωρό. Το αγγελούδι ήπιε αμέσως μετά ένα μπουκάλι νερό.

Ο 26χρονος πατέρας είπε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον Alpha: «όταν φτάσαμε στην παραλία, το μωρό είχε κοιμηθεί. Έτσι αποφάσισα να το αφήσω στο αυτοκίνητο με το παράθυρο ανοιχτό. Κοιμάται το μεσημέρι σχεδόν δύο ώρες. Δεν ήθελα να του χαλάσω τον ύπνο.»

Διαβάστε επίσης

Στο Mediterranean Cosmos το Back-to-School shopping γίνεται εμπειρία διασκέδασης!

Θλίψη στον Ωρωπό: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 17χρονος διανομέας

Ένα τετραήμερο γεμάτο από τη μαγεία της Disney στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος