“Τιμωρούσα τον εαυτό μου επειδή έμοιαζα με τον πατέρα μου και όχι με την πανέμορφη μητέρα μου”

Σε μια συγκλονιστική, εκ βαθέων εξομολόγηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram προχώρησε πριν από μερικές ώρες η Ταλούλα Γουίλις, η 27χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, η οποία θέλησε μέσω αυτής να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις νέες κοπέλες που δυσκολεύονται να αποδεχτούν την εμφάνισή τους.

Όπως η ίδια έγραψε: «Μου πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι η γήρανση έρχεται χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις, ο χρόνος περνάει και το πρόσωπό σου μπορεί να αλλάξει».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Τιμωρούσα για πολύ καιρό τον εαυτό μου, που δεν έμοιαζα σαν τη μαμά μου και όλοι μού έλεγαν από τότε, που γεννήθηκα ότι είμαι σαν δίδυμη του μπαμπά μου. Μισούσα αυτή την ομοιότητα και πίστευα ότι αυτή η “αρρενωπότητα” ήταν και ο λόγος που δε με αγαπούσαν. Λάθος. Ήμουν και είμαι άξια και πολύτιμη σε κάθε στάδιο της ζωής μου, σε κάθε μέγεθος και με κάθε χτένισμα. Και το ίδιο κι εσύ».

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)

Στην ανάρτησή της συμπεριέλαβε και πολλές φωτογραφίες της, τωρινές και παλαιότερες, καθώς και συμβουλές για να βοηθήσει τα νέα παιδιά να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)