Το ArGOODaki γιόρτασε τα 20 χρόνια του στηρίζοντας παιδιά & νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες

Το ArGOODaki γιόρτασε τα 20 χρόνια του στηρίζοντας παιδιά & νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες

Τo ArGOODaki των Goody’s Burger House γιόρτασε φέτος 20 χρόνια προσφοράς, ενισχύοντας 4 ειδικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι στηρίζουν παιδιά και νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες, που θέλουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Για να πετύχει τον στόχο του, ένωσε τις δυνάμεις του με δύο Ολυμπιονίκες: τον χρυσό Ολυμπιονίκη του άλματος εις μήκος, Μίλτο Τεντόγλου και τον χάλκινο Παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Αντώνη Τσαπατάκη, οι οποίοι μέσω της Χριστουγεννιάτικης εκστρατείας με τίτλο «Η σκυτάλη περνά στα χέρια σου, για να φτάσει η αγάπη παντού» πέρασαν τη σκυτάλη της συμμετοχής σε όλους μας, μεταφέροντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και υποστήριξης.

Το ArGOODaki γιόρτασε τα 20 χρόνια του στηρίζοντας παιδιά & νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες

Με τη βοήθεια όλων, το ArGOODaki ολοκλήρωσε το φετινό του έργο και ταξίδεψε πρόσφατα σε όλη την Ελλάδα, ώστε να προσφέρει απαραίτητο εξοπλισμό στους 4 ειδικούς φορείς: τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Ιωνάς» της Αθήνας, τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Αετοί Θεσσαλονίκης», το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κ.Η.Φ.Α.ΑΜ.Ε.Α.» των Χανίων και τον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Πύρρος» των Ιωαννίνων.

Ειδικά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, κατά την παράδοση του εξοπλισμού από την ομάδα των Goody’s Burger House στους εκπροσώπους των φορέων, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και οι δύο υποστηρικτές της καμπάνιας.

Ειδικότερα, ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε το «παρών» στην παράδοση του εξοπλισμού στον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Ιωνάς» στην Αθήνα, ενώ ο Αντώνης Τσαπατάκης, παρευρέθηκε στην παράδοση εξοπλισμού στον αθλητικό σύλλογο Α.με.Α. «Αετοί Θεσσαλονίκης».

Το ArGOODaki γιόρτασε τα 20 χρόνια του στηρίζοντας παιδιά & νέους με κινητικές και νοητικές δυσκολίες

Ο κ. Κοσμάς Κροκίδας, Group Marketing Director της Goody’s, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που και φέτος καταφέρνουμε να συμβάλλουμε έμπρακτα στη βελτίωση της καθημερινότητας παιδιών και νέων σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντάς τους τα εφόδια για να ασχοληθούν με το όνειρό τους: τον αθλητισμό. Εδώ και 20 χρόνια η υποστήριξη παιδιών και νέων αποτελεί για μας ουσιαστική δέσμευση και προτεραιότητα. Γι’ αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βλέπουμε τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά μας να συμμετάσχει σε αυτή την προσπάθεια κάθε χρόνο. Τους ευχαριστούμε όλους, και ιδιαίτερα τους Ολυμπιονίκες μας Μίλτο Τεντόγλου & Αντώνη Τσαπατάκη για τη σημαντική συμβολή τους στην υλοποίηση της φετινής δέσμευσης του ArGOODaki.»

Το ArGOODaki είναι ένας θεσμός αλληλεγγύης και υποστήριξης παιδιών και νέων, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Goody’s Burger House. Από το 2002, το ArGOODaki έχει υποστηρίξει περισσότερα από 25.000 παιδιά και νέους, διαθέτοντας €4.000.000 για την ολοκλήρωση 20 έργων στους τομείς της ιατρικής φροντίδας, της σίτισης και της εκπαίδευσης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις στο www.goodys.com/argoodaki-list/.

Σχετικά με το ArGOODaki

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House, αποτελεί τον πλέον καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, που ενώνει διαχρονικά χιλιάδες κοινωνικά ευαισθητοποιημένους καταναλωτές σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4.000.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 20 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει δεκάδες χιλιάδες παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους. https://www.goodys.com/

Ακολουθήστε στο Instagram @goodysburgerhouse και στο Facebook Goody’s Burger House

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Ο 76χρονος παππούς Λευτέρης κρατά στην αγκαλιά το πρώτο του τρισέγγονο!

Λαγάνα: Ο άρτος της Καθαράς Δευτέρας – Δείτε πώς θα την φτιάξετε μόνοι σας, με την πιο εύκολη συνταγή!

H Αγγελική Νικολούλη απαντά στα ερωτήματα για τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα – Ο μάρτυρας κλειδί