Ρόδος: Ο 76χρονος παππούς Λευτέρης κρατά στην αγκαλιά το πρώτο του τρισέγγονο!

Ρόδος: Ο 76χρονος παππούς Λευτέρης κρατά στην αγκαλιά το πρώτο του τρισέγγονο!

Μια από τις αληθινές ιστορίες που διαβάσαμε το τελευταίο διάστημα και μας συγκίνησαν είναι αυτή του 76χρονου Λευτέρη Ανθούλα που εδώ και λίγες μέρες κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του τρισέγγονο!

Παντρεύτηκε στα 16, στα 31 του έγινε παππούς, στα 52 έπιασε δισέγγονο και πρόσφατα απέκτησε τρισέγγονο

Όπως δήλωσε στην Εφημερίδα Ροδιακή ο ευτυχής προ- προ-πάππους, παντρεύτηκε στα 16 του χρόνια, στα 31 του έγινε παππούς, στα 52 έπιασε το πρώτο του δισέγγονο και πρόσφατα σήκωσε το πρώτο του τρισέγγονο! Είναι ένας απλός άνθρωπος που ζει ταπεινά στην περιοχή των Αφάντου της Ρόδου.

Μετά από μια εργασιακή ζωή αρκετών ετών στην οικοδομή και στα ξενοδοχεία, σήμερα είναι 76 ετών συνταξιούχος και απολαμβάνει πλέον  την καθημερινότητά του μαζί με τη μεγάλη οικογένειά του.

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στην πορεία της ζωής του και για το πώς νιώθει που απέκτησε τρισεγγονάκι ανέφερε μεταξύ άλλων  «Παντρεύτηκα μικρός,  στα 16 μου χρόνια και σε ηλικία 21 ετών είχα ήδη τρία παιδιά.

Όταν έγινα 31 ετών έγινα παππούς και σε ηλικία 52 ετών είχα το πρώτο μου δισέγγονο.

Σήμερα έχω 10 εγγόνια, 10 δισέγγονα και στην ηλικία που είμαι σήμερα (76 ετών),  έχω και το τρισέγγονό μου που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες. 

Νιώθω πολύ υπερήφανος για τη μεγάλη ελληνική οικογένειά μου και φυσικά για τα εγγόνια, δισέγγονα και το τρισέγγονό μου που είναι ένα κοριτσάκι. 

Ο πατέρας μου απέκτησε επτά παιδιά, πέντε αγόρια, μεταξύ αυτών και εγώ και δύο κορίτσια. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια αλλά είμαι ο μόνος από τα επτά αδέλφια που έχω φτάσει να έχω και τρισέγγονο.

Εύχομαι να είμαστε καλά και όλος ο κόσμος και να έχουμε υγεία και να μπορούμε να ζούμε ειρηνικά με τις οικογένειές μας και τα παιδιά και εγγόνια μας, τα οποία και είναι η συνέχεια των γενεών μετά από εμάς.”

Διαβάστε επίσης:

Oι μαθητές σε όλη την Ελλάδα υψώνουν τη φωνή τους ενάντια στον πόλεμο και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ειρήνης

Είναι ανησυχητική η μόλυνση της ατμόσφαιρας από τα χημικά του πολέμου; Ο Καθηγητής Παιδοπνευμονολογίας απαντά

H Αγγελική Νικολούλη απαντά στα ερωτήματα για τον θάνατο των 3 παιδιών στην Πάτρα – Ο μάρτυρας κλειδί