Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων με ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδιά (4/10)

Η 4η Οκτωβρίου, είναι ίσως από τις ωραιότερες και πιο γιορτινές ημέρες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την γιορτάζουν προσφέροντας δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά 3-12 ετών*!!

Αν ακόμα δεν έχετε βρει οικογενειακώς την ευκαιρία να ‘ταξιδέψετε’ στον κόσμο των άγριων ζώων και να συναντήσετε το μεγαλείο της άγριας πανίδας, τότε η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων προσφέρεται ιδανικά για να γνωρίσετε όλα όσα χρειάζεται να μάθεις για αυτά. Αλλά ακόμα και αν έχεις επισκεφτεί ξανά το Πάρκο, ξέρεις ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία!

Δείτε τι περιλαμβάνει το Πρόγραμμα της Ημέρας και προγραμματίστε την επίσκεψή σας:

Δωρεάν Ξεναγήσεις από την Είσοδο (14.30, 15.30 και 16.30)
Παρουσίαση Πτήσης Αρπακτικών Πτηνών (14.00)
Ζωγραφική προσώπου δίπλα στο Εκπαιδευτικό Κέντρο (13.30 – 16.30)
Εικαστικά στο γκαζόν με την Ελένη Παπαδάκη (14.30 – 18.00)

Στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, φιλοξενούνται 2000 ζώα από 350 είδη σε μια έκταση 200 στρεμμάτων. Σκοπός του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου ως μέλος της EAZA (Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων) και της ΕΑΑΜ (Ευρωπαϊκή Ένωση για τα Θαλάσσια Θηλαστικά), είναι η προστασία, διατήρηση και αναπαραγωγή των απειλούμενων προς εξαφάνιση ζώων και σαφώς η ενημέρωση, επιμόρφωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών του. Από την ίδρυση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου είμαστε αφοσιωμένοι στην υλοποίηση των σκοπών αυτών με σημαντικούς συνοδοιπόρους όλους τους φίλους του Πάρκου που στηρίζουν τη δράση και το έργο του.

*Εξαιρούνται Επισκέψεις Σχολείων και Groups.

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Θέση Υαλού, Σπάτα

2106634724