“Το Καρναβάλι του Καραγκιόζη” μάς περιμένει για σπαρταριστό γέλιο στην Εναλλακτική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου (από 4/2)

Το Θέατρο Σκιών Θανάση & Κώστα Σπυρόπουλου παρουσιάζει το Αποκριάτικο musical “ Το Καρναβάλι του Καραγκιόζη” για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις στην Εναλλακτική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου στις 4/2, 11/2 ,18/2 στις 18:00μμ.

Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί με την οικογένειά σας να τραγουδήσετε να χορέψετε στους ρυθμούς της Αποκριάς με τον Καραγκιόζη

Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση musical με διπλό μπερντέ και ζωντανή τριμελής ορχήστρα, που απαρτίζεται από γνωστούς μουσικούς. Πίσω από το μπερντέ ο Καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Σπυρόπουλος γιος του βετεράνου Καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου θα σας παρουσιάσει 60λεπτη παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους.

Στο ρόλο του ζωντανού Καραγκιόζη ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης.

Στο σαντούρι ο Πάνος Βέργος, στο βιολί ο Μανώλης Κόττορος, στο λαούτο ο Μπάμπης Μαρκουλής.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Κώστας Σπυρόπουλος. Η μουσική επιμέλεια είναι του Πάνου Βέργου. Στην επιμέλεια και κατασκευή σκηνικών μπερντέ και φιγούρων ο Θανάσης Σπυρόπουλος και Λία Οικονομοπούλου. Η κατασκευή των σκηνικών είναι Διά χειρός Ευθαλίας.

Πότε: από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 18:00

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Διαβάστε επίσης:

Μαθητές Ε’ Δημοτικού συγκέντρωσαν ένα υπέρογκο ποσό για να δημιουργήσουν μια παιδική χαρά φιλική για τους ΑμεΑ συμμαθητές τους

Η Σοφία Αλεξίου μάς μιλά για τον πρώτο παιδικό ταξιδιωτικό οδηγό και μάς προσ(κ)αλεί στις «Αθηνοπεριπέτειες»

Όταν ο έφηβος “στριμώχνει” τους γονείς και δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα μέχρι να του κάνουν το χατίρι