Αρχική Γωνιά του μαθητή "Το παιδί μου πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Περνάει καλά αλλά δεν νομίζω ότι μαθαίνει...

"Το παιδί μου πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Περνάει καλά αλλά δεν νομίζω ότι μαθαίνει...

"Το παιδί μου πηγαίνει στον παιδικό σταθμό. Περνάει καλά αλλά δεν νομίζω ότι μαθαίνει. Κινδυνεύει να εμφανίσει μαθησιακές δυσκολίες; Ποιες είναι οι προειδοποιητικές ενδείξεις;"

Απαντά η Αλίκη Κασσωτάκη Λογοπεδικός /Επιστημονική Συντονίστρια Κέντρων ikid

Η προσχολική ηλικία είναι συναρπαστική περίοδος καθώς τα παιδιά κάνουν τεράστια άλματα όσον αφορά στην μάθηση – κάποια είναι ορατά ενώ κάποια άλλα όχι και τόσο. Ενώ κάθε παιδί αναπτύσσεται με τον δικό του ρυθμό, υπάρχουν κάποιες σημαντικές ενδείξεις τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζετε καθώς παρατηρείτε το παιδί σας.

Τα περισσότερα παιδιά εμφανίζουν κατά περιόδους μία ή περισσότερες από αυτές τις «επικίνδυνες» συμπεριφορές.
Παρόλα αυτά, αν μερικές από αυτές τις συμπεριφορές επιμένουν στο πέρασμα του χρόνου, καλό θα ήταν να ζητήσετε την συμβουλή κάποιου ειδικού. Η έγκαιρη παρέμβαση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τους μαθητές που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, κατά συνέπεια αν ανησυχείτε για το παιδί σας, μην διστάσετε να δράσετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter