Τουτουντζής: «Αν πάθει κάτι ένας από τους δύο μπαμπάδες έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε Ίδρυμα» (video)

Ο Παντελής Τουτουνζής εκτός από makeup artist των επωνύμων είναι και μπαμπάς δυο αξιολάτρευτων παιδιών, ενός αγοριού 5 ετών και ενός κοριτσιού 3 ετών, που είναι όλη του η ζωή.

Σε συνεντεύξεις του έχει μιλήσει ανοιχτά για τον σύντροφό του και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει, έχοντας αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας δύο υπέροχα παιδάκια. Μάλιστα ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στα social media και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα του και τις δραστηριότητες που απολαμβάνει με την κόρη και τον γιο του.

«Αν πάθει κάτι ένας από τους δύο μπαμπάδες έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε Ίδρυμα»

Σήμερα μιλώντας στην εκπομπή Super Kατερίνα στον ALPHA αποκάλυψε μεταξύ άλλων την αγωνία που έχει μήπως συμβεί κάτι σε εκείνον και τον σύντροφό του καθώς σε αυτό το ενδεχόμενο υπάρχει πρόβλημα με την επιμέλεια των παιδιών

«Αν πάθει κάτι ένας από τους δύο μπαμπάδες έχουμε πρόβλημα. Τα παιδιά θα πρέπει να πάνε σε συγγενείς κι αν δεν υπάρχουν σε Ίδρυμα.

Εμείς οι ιδιαίτεροι άνθρωποι πληγωνόμασταν πάρα πολύ. Κάποτε μηνύματα που έπαιρνα με έκαναν να πάω σε ψυχολόγο… Πόνεσα, σκοτείνιασα, έπαθα κατάθλιψη επίσημα».

«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει το πώς έχει εξηγήσει στα παιδιά το γεγονός ότι μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες που τα υπεραγαπούν.

Παντελής Τουτουντζής: «Τα παιδιά μου μεγαλώνουν με δύο μπαμπάδες, σημασία έχει η αγάπη»

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

«Το δουλέψαμε πάρα πολύ. Είμαστε 15 χρόνια με τον σύντροφο μου. Ήταν ανάγκη μας από τον τρίτο, τέταρτο χρόνο. Θέλαμε να το κάνουμε με πολλή ουσία όλο αυτό, γιατί παιδί κάνεις μόνο όταν έχεις ανάγκη να δώσεις αγάπη. Ούτε να αποδείξεις τίποτα, ούτε να κάνεις τίποτα άλλο. Και δεν το υποψιάζεται πόση αγάπη, με το που γεννιέται το παιδί λες, «υπάρχει τόσος χώρος στην καρδιά μου ακόμα, που δε θα τον έκανα τίποτα;», είναι μαγικό».

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ουσιαστικά κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως, αυτό που λίγο έχει αλλάξει και μπορεί να είναι και άβολο μερικές φορές, είναι ότι μερικοί άνθρωποι μας πλησιάζουν πιο πολύ για το θεωρούν λίγο μοντέρνο. Που αυτό είναι το ίδιο άκυρο, με το να σου γυρνούν την πλάτη».

ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

«Από την ηλικία «μηδέν», έχω μια καταπληκτική ψυχίατρο που ασχολείται με το θέμα, μεγάλωσαν χωρίς κανένα ψέμα, καμία υποκρισία. Με τις γιαγιάδες, τους παππούδες. «Υπάρχουν οικογένειες», είπαμε, «που υπάρχουν 2 μαμάδες, 2 μπαμπάδες, οικογένειες που μπορεί να είναι μονογονεϊκές. Σημασία έχει η αγάπη, η λατρεία που σας έχουμε», περιγράφει.

«Φαντάσου, προχθές ήταν το πάρτι του και έμπαινε μέσα και έλεγε «ελάτε να δείτε τους μπαμπάδες μου». Στα παιδιά που είχαμε καλέσει από το σχολείο. «Μπαμπάς Νάσος, Μπαμπάς Παντελής. Τους αγαπάω.» Είναι αγάπη.»

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Λάρισα για την 39χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι – Συγκλονίζουν τα μηνύματα των οικείων της

«Ο Ασημόκλωνος Φλεβάρης» παρουσιάζεται στους λιλιπούτειους αναγνώστες στον Ελληνικό Κόσμο (5/2)

“Σαν αστέρια στη γη”: Μια ταινία μικρού μήκους που “μιλά” στην καρδιά των παιδιών μαθησιακές δυσκολίες