Τραγωδία στο Νέο Κόσμο: Όσα δείχνει το πόρισμα για την μητέρα που έριξε το παιδί της από το μπαλκόνι και αυτοκτόνησε

Μια είδηση που σόκαρε το πανελλήνιο στις 19 Μαρτίου ήταν εκείνη της μητέρας από τον Νέο Κόσμο η οποία πέταξε την κόρη της από το μπαλκόνι του σπιτιού της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η 44χρονη γυναίκα και η 4χρονη κόρη της σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ τα ερωτήματα για την υπόθεση βασανίζουν ακόμα τους συγγενείς, αλλά και την κοινή γνώμη.

Το πόρισμα της αστυνομίας

Η έρευνα για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο ολοκληρώθηκε και το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 44χρονη.

Τα ευρήματα από την πρώτη έρευνα που έκανε η Αστυνομία δημοσιοποιεί σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» και αναφέρει πως η τραγωδία αποδίδεται στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η 44χρονη, η κατάσταση της οποίας επιδεινώθηκε από μια εσφαλμένη εντύπωση που είχε για περιστατικό κακής μεταχείρισης ή κακοποίησης, το οποίο, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από οικείους της οικογένειας, η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Μερικές εβδομάδες πριν την αυτοκτονία, η γυναίκα φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση ότι υπήρξε παρενόχληση ή και αγνώστου μορφής «κακοποίηση» της τετράχρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό που πήγαινε εκείνη σε άλλη περιοχή της Αθήνας.

Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις η 44χρονη γυναίκα ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται, επίσης, ότι η γυναίκα ζήτησε και τη βοήθεια παιδοψυχολόγου, ο οποίος δεν συμπέρανε κάποιο πρόβλημα. Παράλληλα, εξήγησε ότι ούτε το σχέδιο της 4χρονης μπορούσε να έχει τέτοια ερμηνεία.

Όπως τουλάχιστον προκύπτουν και από μαρτυρίες συγγενών της οικογένειας, η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση τον τελευταίο καιρό και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους.

Χωρίς να αφήσει οποιοδήποτε μήνυμα, ώστε να δίνει μια στοιχειώδη εξήγηση για την επιλογή της, η γυναίκα λίγες μέρες μετά έβαλε τέλος στη ζωή της και στη ζωή της κόρης της…