Βόλος: 4 χρόνια φυλακή σε 36χρονη μητέρα για παραμέληση παιδιών – Οι καταγγελίες που “άναψαν” φωτιές

Βόλος: 4 χρόνια φυλακή σε 36χρονη μητέρα για παραμέληση παιδιών - Οι καταγγελίες που "άναψαν" φωτιές

Το Πρωτοδικείο του Βόλου καταδίκασε χθες ερήμην σε 4 χρόνια φυλάκιση μια 36χρονη μητέρα με την κατηγορία της παραμέλησης των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της δίκης ετέθησαν σχετικά ερωτήματα αναφορικά με την απουσία μέριμνας της Πολιτείας σε μια μονογονεϊκή οικογένεια με πατέρα στη φυλακή και χωρίς εισόδημα, αλλά τελικά καταδίκασε την 36χρονη με 4 χρόνια φυλακή.

Οικογενειακό δράμα με τρία μικρά παιδιά

Η μητέρα μεγαλώνει μόνη της τα 3 ανήλικα παιδιά της και ο άνδρας της είναι στη φυλακή. Δεν έχει μόνιμη εργασία, ζει με ότι μεροκάματα μπορεί να κάνει για να ζήσει η ίδια και τα παιδιά της. Περιουσιακά στοιχεία δεν υπάρχουν και έτσι ένα βράδυ έφυγε για μεροκάματο αφήνοντας τα τρία μικρά παιδιά της μέχρι 5 ετών το μεγαλύτερο να κοιμούνται.

Βόλος: 4 χρόνια φυλακή σε 36χρονη μητέρα για παραμέληση παιδιών - Οι καταγγελίες που "άναψαν" φωτιές

Οι καταγγελίες που “άναψαν” φωτιές

Γείτονες την κατήγγειλαν για παραμέληση και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να συνταχθεί σε βάρος της δικογραφία με τις κατηγορίες της παραμέλησης και της έκθεσης σε κίνδυνο ανηλίκων. Χθες (8/11) έγινε η δίκη της στο Πρωτοδικείο του Βόλου και καταδικάστηκε

Η 36χρονη μητέρα 3 μικρών παιδιών, δεν έχει συγγενείς, δεν έχει χρήματα για επιβίωση, αλλά καμιά κοινωνική υπηρεσία δεν είχε παρέμβει, ώστε να την βοηθήσει.

H ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ

Η γυναίκα ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Ξηροκάμπου Ν. Ιωνίας όταν οι γείτονες της, κατήγγειλαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” ότι παραμελούνται τα παιδιά. Η έρευνα ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020 και όταν η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι της, βρήκε τα παιδάκια της να κοιμούνται ενώ εκείνη δούλευε σε μπαρ.

Διαβάστε επίσης:

Χειροπέδες σε σκληροπυρηνική συμμορία ανηλίκων – Μαχαίρωσαν 16χρονο μαθητή – Η δράση τους στο Instagram

Στην φυλακή ο προπονητής τένις που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών

Προσοχή! Πολλά παιδιά ταλαιπωρούνται από βρογχίτιδα – Πότε να μας ανησυχήσει ο βήχας