Βρήκαμε τα πιο απίθανα παιχνίδια εξωτερικού χώρου για τα παιδιά!

Η σχολική χρονιά φτάνει προς το τέλος της και οι μικροί μας φίλοι, αποδεσμεύονται σιγά σιγά από το καθημερινό διάβασμα και τις εξωσχολικές δραστηριότητες και έχουν άπλετο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο θέλουν φυσικά να περάσουν παίζοντας και διασκεδάζοντας.

Πώς όμως δίνουμε τις σωστές αφορμές για παιχνίδι στα παιδιά μας;

Η πολυπόθητη άδεια, που θα μας εξασφαλίσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας, είναι ακόμα μακριά και δεν έχουμε όλοι την τύχη να ζούμε στην επαρχία για ελεύθερο παιχνίδι στις παιδικές χαρές και τις αλάνες! Πρέπει λοιπόν να αναζητήσουμε εναλλακτικούς τρόπους, προκειμένου να φέρουμε τη διασκέδαση στο σπίτι μας και να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα αξέχαστο καλοκαίρι, αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης για εμάς!

Αν νομίζεις ότι για να το πετύχεις αυτό πρέπει να έχεις σπίτι με μεγάλο κήπο, σου έχω νέα! Κάνοντας μία «βόλτα» στο www.caelesteshop.gr (το φυσικό κατάστημα είναι εντός του Πλανηταρίου!), βρήκα πολλές επιλογές σε παιχνίδια εξωτερικού χώρου, που δεν απαιτούν τεράστιο χώρο και κόπο για να στηθούν! Ακόμα και μία βεράντα ή μία μικρή γωνιά στην αυλή σου είναι αρκετή για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε μία mini παιδική χαρά και να δώσεις στα παιδιά σου τη δυνατότητα να παίξουν, να γελάσουν, να διασκεδάσουν!

Η κούνια και το κουτσό γίγας θα μετατρέψουν το σπίτι μας σε παιδική χαρά, αλλά και το σετ τένις γίγας, θα τους ενθουσιάσει όλους, μικρούς και μεγάλους! Δώστε τους την ευκαιρία να χοροπηδήσουν στο τεράστιο hopper και θα δείτε πως θα το χαρούν, μιας και είναι από τα πιο κλασικά, αλλά και σίγουρα παιχνίδια για πολλή διασκέδαση!

Ακόμα και για όσους θέλουμε να δώσουμε και το πιο εκπαιδευτικό στοιχείο στο παιχνίδι, το τεράστιο ντόμινο τα συνδυάζει όλα και μετά βέβαια κατευθείαν στη φουσκωτή ρόδα roller για να γυρίσει και το σώμα, όχι μόνο το μυαλό!

Υπάρχουν τόσες εναλλακτικές για να συνδυάσουμε το παιχνίδι με τη σωματική άσκηση ή τη μάθηση και να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να περάσουν εποικοδομητικά το χρόνο τους, μακριά από τηλεοράσεις, υπολογιστές και ηλεκτρονικά παιχνίδια. Γιατί το καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, ξεγνοιασιά και πολύ… παιχνίδι!

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε πια το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουμε! Φέτος, κάνουμε με ένα κλικ το σπίτι μας τον καλύτερο καλοκαιρινό προορισμό για εμάς και τα παιδιά μας!

Δείτε εδώ όλες τις επιλογές για ένα σπίτι… παιχνίδι!

Ακολουθήστε το CaelesteShop στο Facebook!