Βρήκαμε τα πιο ψαγμένα δώρα που μεταφέρουν τα παιδιά… σε άλλη διάσταση!

Οι γιορτές βρίσκονται μία ανάσα μακριά και οι αναζητήσεις για τα καλύτερα παιδικά δώρα έχουν πάρει φωτιά! Τα παιδιά λατρεύουν τις γιορτινές μέρες και περιμένουν πάντα με μεγάλη ανυπομονησία τι θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης.

Αν, λοιπόν, είστε σε αυτή την διαδικασία τότε σας έχουμε τη λύση! Στο For Kids θα βρείτε τα ωραιότερα και πιο ψαγμένα δώρα που έχετε προσφέρει ποτέ στα παιδιά. Γιατί τα δώρα από το For Kids είναι ένα “εισιτήριο” για τον κόσμο της φαντασίας, της δημιουργικότητας και της πολυαισθητηριακής εμπειρίας παιχνίδιου.

Χαρίστε στα παιδιά μια πρωτόγνωρη εμπειρία διασκέδασης

Μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα For Kids αρκεί για να εντυπωσιαστείτε από τον πρωτότυπο εξοπλισμό που προ(σ)καλεί τα παιδιά να εξασκήσουν την λεπτή την αδρή κινητότητα ενώ παράλληλα τους προσφέρει πολυαισθητηριακή διέγερση μέσα από διαφορετικά ερεθίσματα που επεξεργάζονται μέσω όλων των αισθήσεων.

Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπος και από διαφορετικά ηλικιακά επίπεδα (από 6μηνών, μέχρι 9+), δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τους δικούς τους κόσμους.

Με την σειρά «Open play» τα παιδιά θα απολαύσουν δημιουργικές στιγμές, ανακαλύπτοντας μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που έπαιζαν μέχρι σήμερα.

Ξεχάστε τους κανόνες και το προαπαιτούμενα και δείτε πώς τα παιδιά θα απολαύσουν με την ψυχή τους το παιχνίδι που τους  επιτρέπει  να εκφράσουν ελεύθερα τη φαντασία τους και την δημιουργικότητά τους. Τα παιδιά λατρεύουν το νέο, το διαφορετικό γι’ αυτό και αυτού του είδους το παιχνίδι είναι κάτι που δεν βαριούνται ποτέ.

Με έμπνευση από την Προσέγγιση Reggio Emilia (της Βόρειας Ιταλίας) και την Μοντεσσοριανή Φιλοσοφία, η οποία προωθεί την ελευθερία και τον σεβασμό στις ανάγκες του παιδιού χαρίστε στα παιδιά παιχνίδια που ενεργοποιούν την φαντασία και απογειώνουν τη δημιουργικότητα.

Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε 5 παιχνίδια που αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες κάθε παιδιού

Φωτοτράπεζα, ένα αλλιώτικο παιχνίδι που ενθουσιάζει τα παιδιά

Η φωτοτράπεζα παρέχει πολλαπλές ευκαιρίες για παιχνίδι και μάθηση, ενθαρρύνει την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και την αισθητηριακή εξερεύνηση.

Το φως δημιουργεί μία αίσθηση ηρεμίας στα παιδιά, προσελκύει την προσοχή τους για μεγάλο χρονικό διάστημα και διεγείρει την περιέργειά τους. Έτσι, αποτελεί ένα συναρπαστικό τρόπο για αυτά να εξερευνήσουν το φως, τα χρώματα, τις φόρμες και τα σχήματα.

Μέσα απο το παιχνίδι και την εξερεύνηση, αναπτύσσεται η κριτική σκέψη σε όλους τους τομείς της μάθησης και βελτιώνονται οι δεξιότητες του παιδιού. Ένας ιδανικός τρόπος για να ξεδιπλώσει το παιδί το ταλέντο του, να δράσει ελεύθερα και αβίαστα, να  ερευνήσει τον υλικό κόσμο και να πειραματιστεί.

Καθρέφτες εξερεύνησης: Ένας καινούριος και ιδιαίτερος χώρος δημιουργίας

Το παιδί θα απολαύσει με τη χρήση των καθρεφτών ευφάνταστο παιχνίδι. Θα δημιουργήσει μικρόκοσμους και θα εξετάσει πιο προσεκτικά και από διαφορετικές γωνίες τα αντικείμενα, τα οποία πολλαπλασιάζονται. Πώς το μισό γίνεται ολόκληρο; Πώς πολλαπλασιάζονται τα αντικείμενα;

Τριγωνική Πυραμίδα – Πρίσμα: Το παιδί νοητά μεταφέρεται σε άλλους κόσμους

Στην Τριγωνική Πυραμίδα με τους καθρέφτες τα παιδιά εξελίσσουν τη χωρική αντίληψη και την γνωστική τους ικανότητα. Μπορούν να δουν τον εαυτό τους από πολλές και διαφορετικές οπτικές γωνίες και τους δίνεται η ευκαιρία να βιώσουν μια άλλη διάσταση. Είναι ένας διαφορετικός χώρος εργασίας και παιχνιδιού όπου εξάπτει τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά αποκτούν μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς παρατηρούν τον εαυτό τους να κινείται μέσα σε αυτό.

Σκάλες αναρρίχησης για παιδιά που αγαπούν το σκαρφάλωμα

Η αναρρίχηση προσφέρει πολύτιμα εφόδια στα παιδιά. Αναπτύσσει τη γενναιότητα και την ικανότητα προσαρμογής σε δύσκολες συνθήκες. Διδάσκει πειθαρχία και συγκέντρωση. Είναι σούπερ διασκεδαστική. Με τις σκάλες αναρρίχησης του For kids η αναρρίχηση γίνεται περιπέτεια και το παιδί μπορεί να εξασκηθεί σε ένα πολύ ελεγχόμενο περιβάλλον με χαμηλό κίνδυνο.

Η Βοηθητική Ράμπα δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου παιδική χαρά, συνδυάζοντάς την με οποιονδήποτε από τον εξοπλισμό αναρρίχησης for kids.

Χρησιμοποιείται ως τσουλήθρα, ράμπα, δοκό ισορροπίας, τοίχο αναρρίχησης, επιφάνεια παιχνιδιού. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, το μόνο που χρειάζεται είναι όρεξη για παιχνίδι!

Τραμπάλα: Η ισορροπία είναι το θεμέλιο κάθε κίνησης

Είναι εξαιρετικό εργαλείο για την ενδυνάμωση του κέντρου του σώματος, της σωστής στάσης, του συντονισμού των κινήσεων, της αίσθησης της ισορροπίας, αλλά και της οπτικής αίσθησης. Ενισχύει τους μύες, τους συνδέσμους, τους τένοντες, ακόμα και τις αρθρώσεις.

Kάθε κομμάτι της σειράς «Open Play» οδηγεί τα παιδιά στο φανταστικό και πειραματικό παιχνίδι, καθώς είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους… ωστόσο τα παιδιά πάντα μας εκπλήσσουν, βρίσκοντας ακόμα περισσότερους…

Το for kids δημιουργεί εκπαιδευτικό εξοπλισμό για οποιοδήποτε χώρο που μπορεί να βρεθεί ένα παιδί

Μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα του for kids  για να βρείτε διάφορες επιφάνειες πάνω στις οποίες μπορείτε να δημιουργείτε τους δικούς σας “μικρόκοσμους” και να πλάσετε τις δικές σας ιστορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τα social media του For Kids στο Facebook  και στο Ιnstagram