Βρήκαμε το δώρο που θα κάνει το παιδί σας να χαμογελά συνέχεια

Στην ιεραρχία των δώρων, τα περισσότερα παιδιά συνηθίζουν να τοποθετούν στις υψηλότερες βαθμίδες εκείνα που τους «πλασάρουν» οι τηλεοπτικές διαφημίσεις. Λίγο πιο κάτω ακολουθούν αυτά που έχουν οι φίλοι τους – και όχι τα ίδια- και τη βάση συντηρούν όσα πολύ τακτικά τους φέρνουν οι παππούδες από τα περίπτερα.

Το αξιοπερίεργο, βέβαια, είναι, ότι ακόμα κι όταν τα παιδιά μας αποκτούν τα πολυπόθητα δώρα-παιχνίδια τους, η χαρά τους είναι μόνο προσωρινή και πολύ γρήγορα ξεπερνιέται, αφού είτε τα βαριούνται συνειδητοποιώντας ότι δεν ήταν δα και τόσο εντυπωσιακά, είτε βάζουν κάτι νέο στο «μάτι».

Υπάρχει, όμως, ένα δώρο που ξεπερνά κάθε παιδικό όνειρο.  Υπάρχει ένα δώρο που κάνει τα παιδικά ματάκια να αστραποβολούν όποτε πέφτουν πάνω του. Υπάρχει ένα δώρο που κανένα μα κανένα παιδί δεν πρόκειται να βαρεθεί και που διεκδικεί επάξια τον τίτλο του «πιο cool δώρου που μπορείς να χαρίσεις ποτέ σε ένα πιτσιρίκι!». Και που αν ήμασταν τώρα παιδιά θα μας έκανε να πετάμε στα σύννεφα!

Έχει 4 ρόδες, μεταλλικό ρουλεμάν, μοτέρ 45Watt, μουσική, φώτα, τηλεκοντρόλ (για τα μικρότερα παιδιά) και είναι και καμπριολέ! Τι παραπάνω να ζητήσει ένα 5χρονο, από ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο και μάλιστα στο αγαπημένο του μοντέλο; Εμείς επιλέξαμε ένα λευκό Jeep Wrangler και μία ροζ AMG της εταιρίας Skorpion Wheels από το blablatoys.gr, αλλά βέβαια τα γούστα των παιδιών διαφέρουν!

Είναι διθέσιο, διαθέτει νέας τεχνολογίας Bluetooth 2.4G, προσφέρει απόλυτο έλεγχο κινήσεων  και έχει εμβέλεια 80 μέτρα προς όλες τις κατευθύνσεις, δίνοντας στο παιδί την αίσθηση ότι «οδηγεί» πραγματικά, προσφέροντάς του έτσι μια απίστευτη εμπειρία!

Κι αν τα παραπάνω σας προβληματίζουν λόγω μεγέθους και κόστους, στο blablatoys.gr θα βρείτε πολύ πιο “ευκίνητα” και σε χαμηλότερες τιμές οχήματα, όπως το παραπάνω εντυπωσιακότατο μονοθέσιο κατακόκκινο Μini Cooper, για παιδιά έως 4 ετών, με 12V και διαστάσεις: (Μ) 93 x (Π) 58 x (Υ) 45 cm.

Το καλύτερο; Με το δώρο αυτό, το παιδί όχι μόνο εκπαιδεύεται άριστα στον συντονισμό των κινήσεών του, αλλά του δίνεται ένα εξαιρετικό εφαλτήριο να γνωρίσει και να εμπεδώσει τους κανόνες της καλής οδικής συμπεριφοράς. Με ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο μπορεί όχι μόνο να μάθει τα σήματα (π.χ. οδηγώντας στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής), αλλά και τον σεβασμό προς τους πεζούς και τους άλλους οδηγούς. Επιπλέον, γίνεται πιο υπεύθυνο, αφού πλέον έχει ένα πολύτιμο απόκτημα για να φροντίζει, π.χ. να το πλένει και να προσέχει μην τρακάρει, ενώ καλείται να σέβεται τους κανόνες, π.χ. «δεν οδηγούμε ποτέ μέσα στο σπίτι».

Εξάλλου, πρόκειται για ένα άκρως ποιοτικό δώρο που θα κρατήσει για μερικά χρόνια, ενώ θα το χαρούν όσο τίποτε και τα μικρότερα αδέλφια του!