Αρχική Προτάσεις Αγοράς We Love Toys αλλά... We Love και Παραμύθια

We Love Toys αλλά... We Love και Παραμύθια

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σπουδαίο ρόλο παίζουν τα παραμύθια για τα παιδιά μας. Οι ιστορίες που τους λέμε ή τους διαβάζουμε, αποτελούν το πρώτο ερέθισμα για να ξυπνήσει η φαντασία τους και να ταξιδέψουν σε χώρους και χρόνους μαγικούς και αγαπημένους.

Συναντήσαμε μια απίστευτη ποικιλία παραμυθιών στο welovetoys.gr που περιλαμβάνει όλους τους γνωστούς Έλληνες συγγραφείς κι εκδοτικούς οίκους αλλά και τα διεθνούς φήμης παιδικά βιβλία της Usborne, που εχουν φανατικούς φίλους και στην Ελλάδα, με την εξαιρετική τους ποιότητα αλλά και τις πολύ καλές τιμές! Δεν περιμέναμε να δούμε σε κάποιο site και, μάλιστα καινούργιο, τέτοια πληρότητα προτάσεων κι επιλογών και γι' αυτό σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!


Αυτό, όμως, που κλέβει την παράσταση είναι το νέο βιβλίο της Χριστιάννας Γύρα (σε εικονογράφηση Χαράς Μαντίδου) "Το Παραπονεμένο Μάκο", που είναι μια πολύ τρυφερή ιστορία για την ανάγκη αναγνώρησης και αποδοχής αλλά και για τη σημασία της αληθινής φιλίας. Ένα παραμύθι που έχει συζητηθεί πάρα πολύ και το εκδίδει το πολύ γνωστό σε όλους Καλειδοσκόπιο. Το θεωρούμε must για τα φετινά Χριστούγεννα και είμαστε σίγουροι ότι θα... το διαβάσετε πολλές φορές στα παιδιά σας!

Άλλωστε, κρύο, χειμώνας και Χριστούγεννα σηκώνουν πολύ παραμύθι!

Καλή Διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.