Υπ. Υγείας: Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για καρκίνο τραχήλου της μήτρας, παχέος εντέρου και καρδιαγγειακών παθήσεων

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για 3 μορφές καρκίνου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων προληπτικού ελέγχου για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, του πνεύμονα και του παχέος εντέρου  ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας

Επεκτείνεται με δωρεάν εξετάσεις το πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου του υπουργείου Υγείας για τον καρκίνο “Σπύρος Δοξιάδης”, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και η γενική Γραμματέας Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Μετά τον καρκίνο του μαστού, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις θα γίνονται και για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, ενώ στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου και του καρκίνου του πνεύμονα.

Πότε αρχίζουν οι δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι για καρκίνο τραχήλου – παχέος εντέρου και καρδιαγγειακών παθήσεων

Εντός Δεκεμβρίου, οι δικαιούχοι του νέου προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου «Σπύρος Δοξιάδης» για τον καρκίνο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, θα λάβουν τα πρώτα SMS για να προγραμματίσουν το δωρεάν ραντεβού με τον γιατρό τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Ιnfowoman.gr 

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η μεγάλη κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους στις 8/12!

Σέρρες: «Μαμά πήραν τον Βασίλη με ασθενοφόρο» ψέλλισε η 7χρονη αδερφή του – Συγκλονίζει η περιγραφή δασκάλου για το συμβάν

Εσείς γνωρίζετε γιατί χαρίζουμε δώρα τα Χριστούγεννα;

Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Οι πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη τους στο μαιευτήριο