“Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις στη δικογραφία” καταγγέλλει η Πισπιρίγκου – “Κλείδωσαν” οι νέες διώξεις

Θα κληθεί να καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Πολλές αντιφάσεις στις ιατροδικαστικές εκθέσεις αλλά και σε καταθέσεις μαρτύρων διαπίστωσε η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου στον φάκελο για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας όπως ανέφερε ο συνήγορος της Όθωνας Παπαδόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μετά και την τετράωρη συνάντηση που είχε μαζί της στις Φυλακες Κορυδαλλού.

«Πήραμε τη δικογραφία στα χέρια μας και μέσα στο φάκελο υπάρχουν πολλά αντιφατικά στοιχεία. Τα δεδομένα οδηγούν σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση, τα σημάδια στο πρόσωπο Μαλένας και Ίριδας είχαν χαρακτηριστεί ότι προήλθαν μεταθανατίως ενώ τώρα στο πόρμσα Καρακούκη – Καλόγρηα αλλάζει ο χαρακτηρισμός των ευρημάτων» ανέφερε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για το πανάκι της Ίριδας

Για το πανάκι της Ίριδας ανέφερε πως “η ιατροδικαστής  που το επισκόπησε και νεκροτόμησε το παιδί ανέφερε διαφορετικά συμπεράσματα από αυτά που αναφέρονται στο τωρινό πόρισμα”

“Η ίδια θεωρεί πως όλη αυτή η έρευνα και ο θόρυβος είναι συνέπεια της απώλειας της Τζωρτζίνας επεσήμανε ο ίδιος.

H Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί με υπόμνημα

Η προφυλακισμένη εμμένει στις αρχικές της θέσεις ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κακό στα παιδιά της, κάτι το οποίο θα καταθέσει και στο σημείωμα παροχής εξηγήσεων (ανωμοτί κατάθεση).

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου Έστειλε Εξώδικο Στο ΑΠΘ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star η 33χρονη αποστέλλει εξώδικα μέσα από τη φυλακή στο Εργαστήριο Τοξικολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και προσωπικά στον Νίκο Ράικο, επικεφαλής καθηγητής, για μια συμπληρωματική έκθεση που έχει σταλεί στις 14/6, με την οποία βρέθηκε η μεταβολή της κεταμίνης και στα ούρα.

«Δεν βάλατε σε αυτή την έκθεση στην αρχική τοξικολογική έκθεση, το στείλατε μετά. Ποιος σας έδωσε την παραγγελία και γιατί;» τονίζει στο εξώδικο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η συγκεκριμένη έκθεση «καίει» την 33χρονη κατηγορούμενη.

Έρχονται νέες διώξεις για Μαλένα και Ίριδα

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LiveNews ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ και εκείνος θεωρεί δεδομένο ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα πρέπει να δώσει και δια ζώσης εξηγήσεις, εκτός από το υπόμνημα. «Εμείς συμπληρωματικά είναι βέβαιο ότι θα θελήσουμε να ρωτήσουμε και κάποια άλλα πράγματα διότι μετά περνάμε στο στάδιο της κατηγορίας, θα απαγγελθούν από την εισαγγελία οι κατηγορίες» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρό 14χρονο κορίτσι που έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού του

“Της έλεγε σε παρακαλώ και την είχε πιάσει από το λαιμό. Κατάλαβε ότι είχε φύγει από τη ζωή”

Πανελλήνιες 2022: Τα δίδυμα που αρίστευσαν και απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν κάθε τους στόχο

Είδηση σοκ στο κέντρο της Αθήνας: 35χρονος πατέρας προσπάθησε να πνίξει το παιδί του