Αρχική Εκδηλώσεις Υπέροχο ιταλικό φαγητό και ένα φανταστικό εργαστήριο για παιδιά μας περιμένει το Σάββατο 24/3 στο Bella Vespa

Υπέροχο ιταλικό φαγητό και ένα φανταστικό εργαστήριο για παιδιά μας περιμένει το Σάββατο 24/3 στο Bella Vespa

To Bella Vespa, το εξαιρετικό ιταλικό εστιατόριο των νοτίων προαστείων, το γνωρίζετε ήδη. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι, ότι διαθέτει έναν μοναδικό παιδότοπο, στον οποίον τα παιδιά μπορούν να ευχαριστηθούν παιχνίδι, ενώ εσείς απολαμβάνετε το γεύμα σας!

Το Σάββατο 24/3 στις 15:00, ωστόσο, τους μικρούς επισκέπτες περιμένει μία ακόμα έκπληξη, αφού το Bella Vespa σε συνεργασία με την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων για παιδιά «Μπίζζζ Πάρτυ» μεταμορφώνουν το Kids Corner by Dreamwish σε… εργαστήρι πειραμάτων!

Η… πειραματίξ του Μπίζζζ Πάρτυ, λοιπόν, έρχεται να εξάψει την φαντασία των μικρών φίλων και να τους παροτρύνει να γίνουν και αυτοί για λίγο μικροί επιστήμονες!

Για μια γευστική μα και άκρως διασκεδαστική μεσημεριανή έξοδο, λοιπόν, κλείστε τώρα τραπέζι στο Bella Vespa!

Κύπρου 11, Γλυφάδα

Τηλ. 21 0898 2880


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.