Αρχική Famous Parents Ζέτα Δούκα: "Έκανα 26 ώρες να γεννήσω"

Ζέτα Δούκα: "Έκανα 26 ώρες να γεννήσω"

Η Ζέτα Δούκα καλεσμένη χθες σε τηλεοπτική εκπομπή περιέγραψε τον δύσκολο τοκετό της, αφού έκανε 26 ώρες μέχρι να γεννήσει και να σφίξει στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κορούλα της,  καρπό του έρωτά της με τον  σύντροφό της, Μιχάλη Χατζαντωνά.

«Πέρασα δύσκολο και πολύωρο τοκετό. Με τρόμαζε το μετά. Έλεγα την άλλη εβδομάδα θα έχω εδώ ένα παιδί, τι θα κάνω; Τον τοκετό καθόλου δεν το σκεφτόμουν. Το είχα έτσι στο μυαλό μου. Μου έσπασαν λοιπόν τα νερά. Πάω λοιπόν στο μαιευτήριο και κάνω 26 ώρες (να γεννήσω) Περάσαμε τρεις βάρδιες. Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και το προσπάθησα πολύ, το προσπάθησε και ο γιατρός μου. Ήταν μέσα στο μυαλό μου. Θεωρώ ότι ο φυσιολογικός τοκετός έχει πολύ σημαντικά οφέλη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα και το φύλο. Μου έλεγε ο Μιχάλης “κάνε κουράγιο είναι αγόρι”. Έκανα δύο ώρες εξώθηση, έλεγα θα πεθάνω από την κούραση. Όταν στο τέλος μου την έφεραν ήμουν τόσο εξαντλημένη που δεν μπορούσα να την σφίξω. Έτρεμα! Αυτή τη στιγμή που την περίμενα ονειρική δεν μπορούσα να τη ζήσω καλά γιατί είχα εξαντληθεί. Έλεγα “αφήστε με πια! Mην μου μιλάει κανένας!” Δηλαδή τα κατάφερα και παρατήστε με!»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.