Τι κοινό έχουν η Δέσποινα Βανδή με την Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο με τον Κώστα Μαρτάκη, οι Goin’Through με τους ΝΕΒΜΑ,η Ήβη Αδάμου με την Ελισάβετ Σπανού, και ο Tus και ο OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη; Θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, στις 3 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενίσχυση του “Χαμόγελου του Παιδιού”.
Το σύνολο των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την ενίσχυση των 11 σπιτιών του συλλόγου, ο οποίος στα 16 χρόνια λειτουργίας του έχει γεμίσει χρώματα και όνειρα χιλιάδες παιδικές καρδιές.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ΟΑΚΑ θα έχει στηθεί, από νωρίς το μεσημέρι, ένα χριστουγεννιάτικο – φιλανθρωπικό bazaar με την επιμέλεια και την υπογραφή της Δέσποινας Βανδή, ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές του, σε ειδικές τιμές, συμμετέχοντας στην ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου.
