Αρχική InfoMommy Νέα Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου (18/12)

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγ. Παύλου (18/12)

Αν θέλετε να νιώσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να μπείτε στο εορταστικό κλίμα της εποχής αξίζει να παρακολουθήσετε τη χριστουγεννιάτικη συναυλία που θα δοθεί στον ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγ. Παύλου.
Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, η Νικόλ Κονστάντε, ο Νικολάι Σάμουελσεν μαζί με τη οργανίστα της εκκλησίας Χριστίνα Αντωνιάδου θα ερμηνεύσουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε πρωτότυπες εκτελέσεις, από την Αυστρία, τη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία, την Ουκρανία, την Κολομβία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Γερμανία. Θα ακουστούν παραδοσιακά τραγούδια που έχουν τις ρίζες τους στο μεσαίωνα, μαζί με αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια. Το πρώτο μέρος της συναυλίας είναι αφιερωμένο στη γέννηση του Θείου Βρέφους και παρουσιάζονται τραγούδια που περιγράφουν την προσκύνηση των ποιμένων, των μάγων και τις χαρμόσυνες φωνές των αγγέλων στον ουρανό, εν γένει τη σκηνή της γέννησης. Το δεύτερο μέρος είναι αφιερωμένο στη γιορτή των Χριστουγέννων και τη σημασία της για τους ανθρώπους, όπως αντανακλάται στα αγαπημένα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα τραγούδια που έχουν επιβιώσει για αιώνες και μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο.
Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Νορβηγικής Πρεσβείας και του Νορβηγικού Ινστιτούτου στην Αθήνα.

Πού: Ιστορικός Χώρος της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγ. Παύλου, Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα
Πότε: Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, 20:30 μ.μ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.