Ήρεμες διακοπές στην Πάτμο

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο νησί, με ξεχωριστή αύρα, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης μαζί με τον 9 μηνών γιο τους πέρασαν μερικές πολύ όμορφες μέρες, με μπόλικο κολύμπι, παιχνίδια στη θάλασσα και βόλτες στη Χώρα της Πάτμου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του νησιού, το ζευγάρι απόλαυσε στην κυριολεξία την παρεά του γιου τους που του έχουν απίστευτη αδυναμία! Μάλιστα, ο μπαμπάς Βασίλης έπαιζε συνέχεια με τον μικρό Θανάση και δεν του χάλαγε χατίρι.

Όπως γράφει το περιοδικό ΟΚ, κάτοικος του νησιού αποκάλυψε: “Είναι πολύ στοργικοί γονείς και ο Βασίλης Σπανούλης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του. Δεν του χαλούσε το χατίρι όταν ο μικρός είχε διάθεση για παιχνίδι. Έδειχνε και ο ίδιος να το διασκεδάζει καθώς αισθανόταν για λίγο ξανά παιδί. Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε το νεροπίστολο του γιου του και άρχισε να τον πιτσιλάει με νερό, ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στους φίλους τους που ήταν μαζί τους.” και στη συνέχεια για το ερωτευμένο ζευγάρι δήλωσε: “Με την Ολυμπία φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Δεν δίστασαν μάλιστα να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά δημοσίως!”