Αντιγηραντική φροντίδα Kiehl’s

Powerful Strength Line Reducing Concentrate

Derm-Deep Wrinkle Filler

Δύο νέα δραστικά προϊόντα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πρόωρων ρυτίδων για νεαρές ηλικίες δημιούργησε η Kiehl’s.

Πρόκειται για το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate και το Double Strength Deep Wrinkle Filler, δύο δραστικές συνθέσεις τοπικής δράσης που προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα, χάρη στην πλούσια σύνθεσή τους σε βιταμίνη C.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε κοπέλες ηλικίας των 20 ετών και άνω και έχουν ήπια σύνθεση ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται δύο φορές την ημέρα. Περιέχουν Βιταμίνη C και Υαλουρονικό Οξύ, τα οποία είναι ιδανικά για τις 20άρες που θέλουν να αποτρέψουν και να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Ένα από τα βασικά συστατικά του Powerful- Strength Line -Reducing Concentrate είναι η βιταμίνη C σε περιεκτικότητα 10,5%. Η βιταμίνη C αποτελεί το αντιοξειδωτικό που ανευρίσκεται σε μεγαλύτερη ποσότητα στο δέρμα και σύμφωνα με μελέτες αυξάνει την παραγωγή πολικών κηραμιδίων στην κεράτινη στιβάδα, μειώνοντας τη συνολική διαπερατότητα της επιδερμίδας και βελτιώνοντας τις ιδιότητές της ως προστατευτικός φραγμός.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center (Κολωνάκι και Γλυφάδα) και στο Department Store στο Attica .