Μην αγχώνεστε! Έχετε ακόμα χρόνο για τα δώρα της Πρωτοχρονιάς!

Το www.welovetoys.gr έχει φροντίσει (και) γι’ αυτό! Μονο αν έχει αγοράσει κάποιος από το www.welovetoys.gr μπορεί να αντιληφθεί πόσο βολική είναι η παράδοση την επόμενη ημέρα. Πριν από μία εβδομάδα παραγγείλαμε τρία διαφορετικά προϊόντα το απόγευμα (πρέπει να ήταν γύρω στις 17:00) και την επόμενη ημέρα τα είχαμε στο σπίτι μας! Η έκπληξη είναι τέτοια, γιατί κακά τα ψέματα δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια ταχύτητα κι εξυπηρέτηση, που…σου μένει! Και το λες όπου βρεθείς!!! Κι όλα αυτά παρά το γεγονός ότι στις “πληροφορίες αποστολών” λένε ότι παραδίδουν την επόμενη μέρα μόνο αν έχετε βάλει την παραγγελία έως τις 15:00. Όσο μας ενοχλεί όταν κάποιοι δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους, τόσο μας αρέσει όταν λαμβάνουμε μια υπηρεσία που ξεπερνά τις προσδοκίες!
Όταν ανοίγετε το κιβώτιο, οι εκπλήξεις δεν σταματούν: τα προϊόντα είναι σε ενα υπέροχο περιτύλιγμα, συνοδεύονται από ισάριθμες σακκούλες (στο σωστό μέγεθος) κι όλα τα δώρα έχουν κάρτα αλλαγής αρκεί να επιλέξετε “συσκευασία” κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας! Και είναι και δωρεάν η συσκευασία που διαλέξαμε! Μπορείτε, αν θελετε, να επιλέξετε μια πιο ποιοτική και οικολογική συσκευασία με χρέωση 2,50 ευρώ.
Προσθέστε στα προηγούμενα, ότι επειδή η παραγγελία μας ήταν άνω των 49 ευρώ (με φπα), τα προϊόντα παραδόθηκαν δωρεάν, χωρίς ούτε καν χρέωση για την αντικαταβολή! Επειδή οι καιροί είναι…τέτοιοι που είναι και τα οικονομικά όλων μας είναι αρκετά στριμωγμένα, όλα μετράνε. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε και εως 6 άτοκες δόσεις και να εξοφλήσετε ό,τι αγοράσετε τώρα…το καλοκαίρι!
Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί φαίνεται ότι αυτό που κάνουν το έχουν σκεφτεί με πολύ προσοχή και διάθεση για απόλυτη εξυπηρέτηση!