Ο Αντώνης Ρέμος στο πλευρό του Make a Wish

Ο μη-κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός Make a Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος), με αφορμή την 31η επέτειο από την υλοποίηση της πρώτης ευχής, γιόρτασε για δεύτερη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα της Ευχής με την πραγματοποίηση της ευχής του εννιάχρονου Γιώργου. Στη χτεσινή εκδήλωση, κατά την οποία έγινε η παρουσίαση του νέου “πρεσβευτή” της οργάνωσης, Αντώνη Ρέμου, παραβρέθηκαν επίσης μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η πρόεδρος Αλέκα Σεραφειμίδου και άτομα από τον καλλιτεχνικό και μη χώρο. “Νιώθω ότι το Make a Wish είναι ένα μεγάλο τζίνι βαθιά χωμένο στην έρημο της Σαχάρας. Μόνο που ένα τζίνι πραγματοποιεί τρεις ευχές. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο τζίνι και μαζί με τους ανθρώπους που το πλαισιώνουν, πολύ μικρότερα τζίνια, μπορεί να πραγματοποιήσουν όλα τα σενάρια των παιδιών», είπε ο τραγουδιστής.
Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος συνάντησε τον Ανδρέα, ένα παιδί στο οποίο πριν από έξι χρόνια εκπλήρωσε την ευχή. Πριν έξι χρόνια, ο Ανδρέας έδινε μάχη με τη ζωή, και είχε κάνει μια ευχή: να γνωρίσει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, Α. Ρέμο. Η ευχή του έγινε πραγματικότητα. O αγαπημένος τραγουδιστής με μεγάλη τιμή και χαρά δέχτηκε την πρόταση του «Make a wish» να γίνει ο «πρεσβευτής» του και να βοηθήσει όσο μπορεί κι εκείνος με τον δικό του τρόπο. Ο τραγουδιστής επιλέχτηκε για να εκπροσωπεί στο μέλλον τον συγκεκριμένο οργανισμό, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη διάδοσή του. Η συνεργασία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο Αντώνης έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ευχές παιδιών, και μάλιστα με ιδιαίτερη χαρά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης φανερά συγκινημένος τελείωσε λέγοντας ότι “τα παιδιά θέλουν τη στήριξη όλων μας. Η ευχή θρέφει την ψυχή τους και πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή». Επίσης, δήλωσε ότι μέσα στα σχέδια του για να στηρίξει την οργάνωση είναι η ηχογράφηση ενός νέου τραγουδιού αγάπης, ενώ το φθινόπωρο θα διοργανώσει μια συναυλία αγάπης για τα παιδιά. Επίσης, σύντομα θα είναι έτοιμο ένα ειδικά σχεδιασμένο βραχιόλι αγάπης από το Links of London.

Να σημειώσουμε ότι ο μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός οργανισμός «Make a wish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος») πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών που έχουν απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ιδρύθηκε το 1980, όταν μια ομάδα εθελοντών βοήθησε ένα νέο παιδί, τον Chris, να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να γίνει αστυνομικός.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής είναι ημέρα αφύπνισης για τον οργανισμό και τα τριάντα πέντε παραρτήματα του σε όλο τον κόσμο. Είναι η μέρα που ενθαρρύνει τον κόσμο και την κοινωνία να ενωθούν και να βοηθήσουν για να φέρουν μια μαγική αλλαγή στις ζωές των παιδιών, τα οποία απειλούνται από σοβαρές ασθένειες.