Πώς θα απαλλαχθείτε από την κυτταρίτιδα

Υποφέρετε και μόνο που τη βλέπετε να σχηματίζει αυτή την αντιαισθητική φλούδα πάνω στην επιδερμίδα σας και προσπαθείτε να βρείτε τον καταλληλότερο τρόπο για να απαλλαγείτε. Ευτυχώς, η κυτταρίτιδα δεν θα είναι πάνω σας για πάντα. Υπάρχουν τρόποι να την καταπολεμήσετε.

Διατροφή: Η κυτταρίτιδα είναι πάθηση του δέρματος και προκαλείται από λάθος διατροφή. Υπάρχουν τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα και κάποιες άλλες που την καταπολεμούν. Για να δείτε αποτελέσματα, κόψτε τον καφέ και αντικαταστήστε τον με μαύρο τσάι, μην πίνετε αναψυκτικά, αλλά χυμούς και πάρα πολύ νερό, το κρέας να το συνοδεύετε με ρύζι και όχι με πατάτες ή ζυμαρικά, βγάλτε από τη διατροφή σας οτιδήποτε τηγανητό, τρώτε πολλά φρούτα αντί για γλυκά, αποφεύγετε τα ψωμιά και τις πίτες και, τέλος, κόψτε το τσιγάρο!

Κρέμες: Εφόσον η κυτταρίτιδα είναι κάτι δερματικό, μπορεί να καταπολεμηθεί με την επάλειψη της πάσχουσας περιοχής με αντικυτταριτιδικές κρέμες, που υπόσχονται ενυδάτωση, σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας. Εμείς σας προτείνουμε το σαπούνι Natural Soap with Seaweed with honey & seaweed της Apivita από λούφα και φύκια, το οποίο με καθημερινή χρήση, θα σας δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα!

Γυμναστική: Μαζί με τη σωστή διατροφή είναι οι δύο πιο στενοί σας σύμμαχοι στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας. Θα σας βοηθήσει να σφίξετε και να χάσετε κιλά. Επίσης, ο ιδρώτας είναι μια καλή αρχή για να φύγει η κυτταρίτιδα.

Κρύα ντους: Προσπαθήστε να καθιερώσετε να πλένεστε με κρύο νερό για 2-3 λεπτά κάθε φορά που κάνετε μπάνιο. Εκτός του ότι σας βοηθάει να αντέχετε το κρύο, συσφίγγει το δέρμα!