13χρονος πέθανε επειδή εισέπνευσε υπερβολική ποσότητα από αυτό το τόσο κοινό καλλυντικό της μαμάς του!

Δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που αντίκρισε η μητέρα του 13χρονου Jack Waple από το Norfolk της Μ. Βρετανίας, όταν μπαίνοντας στο δωμάτιό του τον βρήκε αναίσθητο, με ένα αποσμητικό σπρέι στο χέρι του.

Η Susan Waple είχε παρατηρήσει καιρό τώρα, ότι εξαφανιζόντουσαν συχνά τα αποσμητικά της και κάποια στιγμή που ρώτησε το αγόρι, εκείνος της απάντησε καθησυχαστικά, ότι απλά ψεκάζει το σπίτι με το αποσμητικό της κάθε φορά που εκείνη λείπει, ώστε να του φεύγει το άγχος και να τη νιώθει κοντά του.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούνιο, ενώ στη δίκη που έγινε πρόσφατα, η εισαγγελέας απεφάνθη πως το αγόρι πέθανε από ατύχημα.

Η δε νεκροψία του παιδιού έδειξε, ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από «εισπνοή αεροζόλ», ενώ υπέστη επίσης καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, και έπειτα από την κατάθεση του ιατροδικαστή, η εισπνοή αποσμητικών βλάπτει περισσότερο την καρδιά παρά τους πνεύμονες.  «Θεωρώ, λοιπόν, πολύ πιθανό να χρησιμοποίησε το παιδί το αποσμητικό και ξαφνικά να πέθανε», σημείωσε η ίδια. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 13χρονος ήθελε να αυτοκτονήσει.

Με πληροφορίες από mirror.co.uk