Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο 1η Θέση για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στην Εκστρατεία Ecomobility

1η Θέση για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα στην Εκστρατεία Ecomobility

Tην 1η Θέση πανελλαδικά στο Διαγωνισμό Ecomobility για την Οικολογική και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση έλαβε η Ομάδα του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα το Σάββατο 20 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ανάμεσα σε ομάδες μαθητών από 31 Σχολεία από 28 πόλεις της χώρας.

Στη συνέχεια, η Ομάδα θα λάβει μέρος σε ειδικές συναντήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μαζί με όλες τις υπόλοιπες ομάδες που διακρίθηκαν στους εθνικούς ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς.

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα συμμετέχουν, διακρίνονται και στηρίζουν τα τελευταία 9 χρόνια, την Εκστρατεία ECOMOBILITY Οικολογική Μετακίνηση που διοργανώνεται από το ECOCITY, με τη συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σημαντικών Επιστημονικών Ιδρυμάτων και Οργανισμών με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων γύρω από θέματα ποιότητας ζωής στις πόλεις μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.