Αρχική Διαγωνισμοί 2 νικητές κερδίζουν από ένα πακέτο με 12 βιολογικά βρεφικά γεύματα bio-bébé

2 νικητές κερδίζουν από ένα πακέτο με 12 βιολογικά βρεφικά γεύματα bio-bébé

Οι βιολογικές βρεφικές τροφές bio-bebe® είναι μια προσεγμένη επιλογή για τα μωρά, με συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα, συντηρητικά ή βελτιωτικά γεύσης και παράγονται με διαδικασίες που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγιεινή σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Τα βιολογικά βρεφικά γεύματα bio-bebe® ετοιμάζονται με την ίδια φροντίδα, αυστηρότητα και προσοχή που ετοιμάζουμε το φαγητό του μωρού στο σπίτι. Μια σειρά από λαχταριστούς συνδυασμούς φρούτων ή θρεπτικών λαχανικών, δημητριακών, κοτόπουλου ή μοσχαριού δημιουργούν βιολογικά γεύματα που μπορούμε εύκολα να έχουμε πάντα μαζί μας. Οι αυστηροί έλεγχοι των πρώτων υλών, των διαδικασιών που ακολουθούνται και του τελικού προϊόντος εγγυώνται ότι προσφέρετε στο μωρό σας το καλύτερο. Δεν περιέχουν συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές και παράγονται με διαδικασίες που εγγυώνται την υγιεινή, την ασφάλεια και τη θρεπτική αξία των προϊόντων.

Πώς ετοιμάζονται τα βιολογικά βρεφικά γεύματα bio-bébé

Επιλέγονται τα καλύτερα συστατικά, τα οποία παράγονται από αγρότες που ασχολούνται με βιολογικές καλλιέργειες και διασφαλίζουν την καλύτερη εδαφική ποιότητα με αυστηρές προδιαγραφές. Όλες οι πρώτες ύλες περνούν από αυστηρούς ελέγχους προκειμένου να πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Στη συνέχεια μαγειρεύονται στον ατμό. Μετά, τα βαζάκια αποστειρώνονται σε υψηλές θερμοκρασίες για ασφάλεια. Αφού τοποθετηθεί το γεύμα μέσα στο βαζάκι, κλείνεται αεροστεγώς και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Οι αυστηροί έλεγχοι των πρώτων υλών, των διαδικασιών που ακολουθούνται και του τελικού προϊόντος, εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων βάσει αυστηρών προδιαγραφών. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το βαζάκι και με ένα κουτάλι να ανακατέψετε το περιεχόμενο. Αν χρειάζεται, μπορείτε να το ζεστάνετε σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων όπως είναι στο βαζάκι, χωρίς το καπάκι. Ανακατέψτε με ένα κουτάλι για να κατανεμηθεί ομοιόμορφα η θερμοκρασία και δοκιμάστε πάντα πριν από το τάισμα. Από την στιγμή που θα ανοιχθεί, διατηρείται στο ψυγείο για 24 ώρες.

Για να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα για όλη τη σειρά βιολογικών προϊόντων bio-bébéεπισκεφτείτε το νέο ολοκαίνουριο site του www.bio-bebe.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες  που θα κερδίσουν από ένα πακέτο με 12 βιολογικά γεύματα bio-bébé. Κάθε πακέτο περιέχει τα εξής:  3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με μοσχαράκι, 3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με κοτόπουλο, 3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με πουρέ φρούτων και 3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με πουρέ λαχανικών.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες  που θα κερδίσουν από ένα πακέτο με 12 βιολογικά γεύματα bio-bébé. Κάθε πακέτο περιέχει τα εξής:  3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με μοσχαράκι, 3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με κοτόπουλο, 3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με πουρέ φρούτων και 3 βιολογικά γεύματα bio-bébé με πουρέ λαχανικών.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 28η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Ευγενία Ανδριοπούλου

2.Σεβαστή Βάγια

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.