Αρχική Διαγωνισμοί 2 οικογένειες κερδίζουν γιορτινή οικογενειακή φωτογράφιση από το Photoeffect στο "Hygge House" Γλυφάδα (15 & 22/12)

2 οικογένειες κερδίζουν γιορτινή οικογενειακή φωτογράφιση από το Photoeffect στο "Hygge House" Γλυφάδα (15 & 22/12)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το Photoeffect προσκαλεί γονείς και παιδιά σε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με θέμα "Let's Hygge"στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Hygge House στη Γλυφάδα (Λαοδίκης 38, 2108940447) . Αν λοιπόν θέλετε φέτος να κάνετε ένα ξεχωριστό οικογενειακό άλμπουμ για να έχετε τα θυμάστε αυτές τις γιορτές τότε σπεύστε να δηλώσετε συμμετοχή.

Η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 22 Δεκεμβρίου, απο τις 10:00 το πρωί με 16:00.

Η διάρκεια της mini photosession θα είναι 20 λεπτά.

Η προσφορά αφορά την αποστολή 20 επεξεργασμένων φωτογραφιών σε ψηφιακή μορφή.

Υπάρχει δυνατότητα να τυπωθούν φωτογραφίες, καδράκια, ημερολόγια και άλμπουμ με έξτρα χρέωση.

Η φωτογράφος Μαρία Μαυρωνά ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την φωτογράφιση και ειδικότερα την φωτογράφιση παιδιών. Στις ειδικές φωτογραφικές εκδηλώσεις που διεξάγει ανά τακτά χρονικά διαστήματα  φωτογραφίζει μικρούς και μεγάλους σε πρωτότυπα σκηνικά που κλέβουν τις εντυπώσεις. Για να δείτε περισσότερα σχετικά με τη δουλειά της επισκεφθείτε το www.photoeffect.biz, και τη σελίδα της στο Facebook www.facebook/photoeffect.

Photoeffect

Μαρία Μαυρωνά

698 247 7876

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές οικογένειες που κερδίζουν από  μια γιορτινή οικογενειακή φωτογράφιση από το Photoeffect  με θέμα "Let's Hygge" στο "Hygge House" Γλυφάδα. Η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 22 Δεκεμβρίου, απο τις 10:00 το πρωί με 16:00. Η διάρκεια της mini photosession θα είναι 20 λεπτά. Η προσφορά αφορά την αποστολή 20 επεξεργασμένων φωτογραφιών σε ψηφιακή μορφή.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου στις 14:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές οικογένειες που κερδίζουν από  μια γιορτινή οικογενειακή φωτογράφιση από το Photoeffect  με θέμα "Let's Hygge" στο "Hygge House" Γλυφάδα. Η φωτογράφιση θα πραγματοποιηθεί στις 15 & 22 Δεκεμβρίου, απο τις 10:00 το πρωί με 16:00. Η διάρκεια της mini photosession θα είναι 20 λεπτά. Η προσφορά αφορά την αποστολή 20 επεξεργασμένων φωτογραφιών σε ψηφιακή μορφή.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 6η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Τατιάνα Στρατούλια

2.Αβρονιδάκη Πέννυ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.