2 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από ένα παιδικό κουβερτοπάπλωμα της φθινοπωρινής συλλογής της NEF-NEF Homeware

Διανύουμε τα μέσα Οκτωβρίου και σιγά σιγά ο ζεστός καιρός μας αποχαιρετά. Τα βράδια το σεντόνι δεν είναι αρκετό για να νιώσουμε ζεστασιά και να χουχουλιάσουμε μέχρι να μας πάρει ο ύπνος. Η νέα τάση στα λευκά είδη είναι το κουβερτοπάπλωμα, ένας χρηστικός συνδυασμός κουβέρτας και παπλώματος, που πλέον συναντάμε σε πολλά φιλικά μας σπίτια.

Τα δικά μας κουβερτοπαπλώματα είναι NEF NEF και τα έχουμε λατρέψει οικογενειακώς.  Απαλά και ζεστά παιδικά θα μας κρατήσουν ζεστασιά στο κρεβάτι και παράλληλα αποτελούν και ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο.  Στη NEF NEF θα βρείτε μια σειρά από χουχουλιάρικα κουβερτοπαπλώματα σε ζεστά χρώματα, απαλές υφές και εκπληκτικά σχέδια που δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε τόσο για το παιδικό δωμάτιο όσο και για το δωμάτιο σας!

Γνωρίστε τη φθινοπωρινή συλλογή της NEF-NEF Homeware

Με νέα σχέδια, υπέροχα χρώματα και ζεστές, μαλακές υφές υποδέχεται η NEF-NEF Homeware το φθινόπωρο.

Σχεδιασμένη για ένα σπίτι φιλόξενο και όμορφο να το ζεις, η καινούρια συλλογή Autumn Winter 2020-21 εκφράζει τις διεθνείς τάσεις στη μόδα και το design, ενθαρρύνοντας παράλληλα τη δημιουργία χώρων με προσωπικότητα και στυλ.

Κυρίαρχη τάση η Comfy + Cosy, που επενδύει στην άνεση και τη θαλπωρή, χωρίς να αποχωρίζεται την πολυτέλεια που προσδίδουν τα φυσικά υλικά και η μαλακή γούνα. Τα χρώματα της γης πρωταγωνιστούν με βαθιά μπορντό, καφέ και μπεζ σε δημιουργικό διάλογο με «σπασμένα» λευκά και κίτρινα. Το πράσινο του δάσους, αναζωογονητικό και ξεκούραστο μαζί στο μάτι, αναδεικνύεται ως «βασιλιάς», παίζοντας με τις αποχρώσεις του – από τις πιο φωτεινές μέχρι αυτές του κυπαρισσιού. Βελούδο, κοτλέ, και οικολογικές γούνες δίνουν το χαρακτήρα στη διακόσμηση και συμβάλλουν στη ζέστη ατμόσφαιρα ενώ τα κρόσσια, οι δαντέλες και οι ανάλαφρες φούντες τονίζουν μια πιο boho – chic διάθεση.

Οι διαφορετικές συλλογές παρουσιάζονται εμπλουτισμένες με καινούρια σχέδια, από την Elements που επενδύει στην πολυτέλεια των υφασμάτων σε εκλεκτικό, minimal ύφος για κάθε χώρο του σπιτιού, μέχρι την διαχρονικά κομψή Premium στο υπνοδωμάτιο, την casual chic Smart line (με πολλά floral φέτος) ή την νέα Flannel με υφάσματα 100% βαμβακερά σε επεξεργασία φανέλας.

Κουβέρτες και παπλώματα συμπληρώνουν το look και προσφέρουν ζεστασιά ενώ μονόχρωμα σετ επιτρέπουν ένα δημιουργικό παιχνίδι συνδυασμού χρωμάτων.

Ανακαλύψτε τη συλλογή στο www.nef-nef.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα παιδικό κουβερτοπάπλωμα της σειράς NEF NEF Homeware. Ένας τυχερός θα κερδίσει το κοριτσίτσικο κουβερτοπάπλωμα Pretty Girl και ένας άλλος το αγορίστικο κουβερτοπάπλωμα Cool Boy . Πρόκειται για ένα κουβερτοπάπλωμα κατασκευασμένο από μαλακή γούνα σέρπα και γέμισμα από 100% πολυέστερ. Προσοχή! Δίπλα από το όνομα σας γράψτε μας αν θέλετε να κερδίσετε το κοριτσίστικο κουβερτοπάπλωμα ή το αγορίστικο

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα παιδικό κουβερτοπάπλωμα της σειράς NEF NEF Homeware. Ένας τυχερός θα κερδίσει το κοριτσίτσικο κουβερτοπάπλωμα Pretty Girl και ένας άλλος το αγορίστικο κουβερτοπάπλωμα Cool Boy . Πρόκειται για ένα κουβερτοπάπλωμα κατασκευασμένο από μαλακή γούνα σέρπα και γέμισμα από 100% πολυέστερ. Προσοχή! Δίπλα από το όνομα σας γράψτε μας αν θέλετε να κερδίσετε το κοριτσίστικο κουβερτοπάπλωμα ή το αγορίστικο
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 2α Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

1. Ιωάννης Μανούσος κοριτσίστικο

2. Μαρία Χειλάκη αγορίστικο

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.