27 χρόνια μετά: Η Mariah Carey σε νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι – Πρωταγωνιστές στο video clip τα παιδιά της

27 χρόνια μετά: Η Mariah Carey σε νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι – Πρωταγωνιστές στο video clip τα παιδιά της

Ποιος θα το περίμενε, ότι 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου τραγουδιού όλων των εποχών, η Mariah Carey θα επέστρεφε δυναμικά!

Το “Fall in Love at Christmas” κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου. Σε αυτό, πέρα από την ίδια, ακούμε επίσης τους Khalid και Kirk Franklin, γνωστό θρύλο της γκόσπελ. Πρόκειται για μία soul – r&b, ρομαντική μπαλάντα, αρκετά κοντά στο μουσικό ύφος της ερμηνεύτριας.

Κι αν δεν είναι το ίδιο το τραγούδι που κερδίζει τις εντυπώσεις, αυτό που σίγουρα ξεχωρίζει είναι το βίντεο κλιπ. Χιόνια, χριστουγεννιάτικος στολισμός και… τα παιδιά της Carey σε πρώτο πλάνο!

Η Monroe και ο Moroccan, 10 ετών σήμερα, είναι τα παιδιά που η Carey απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της Nick Cannon, Αμερικανό κωμικό.

Η Carey τους έχει λατρεία και δεν χάνει στιγμή από τη ζωή σου, γι’αυτό και αποφάσισε να τα πάρει μαζί της σε αυτό το χαρούμενο video clip.

Ακούστε το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Mariah Carey

“Αγάπη για όλη την ανθρωπότητα, γιατί όλοι χρειαζόμαστε αγάπη για να αναρρώσουμε από αυτή την ταραγμένη περίοδο”, είναι το μήνυμα του τραγουδιού που μπορείτε να ακούσετε εδώ:

Διαβάστε ακόμα:

Κρούσματα στα σχολεία: Ανησυχητική η διασπορά – Tα 2 μέτρα που πρέπει να παρθούν άμεσα για να μην μπει λουκέτο

Έπειτα από 85 ημέρες στο νοσοκομείο με Covid-19 αυτή η μαμά παίρνει για πρώτη φορά αγκαλιά το μωρό της!

Ταξίδι με αεροπλάνο: Πώς θα “πετάνε” εφεξής τα παιδιά – Τι αλλάζει στα υγειονομικά πρωτόκολλα