3 λόγοι που εξηγούν γιατί δεν πρέπει τα παιδιά να ανοίγουν τα δώρα τους κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων

Τα παιδικά πάρτι γενεθλίων είναι μια από τις καλύτερες στιγμές των παιδιών καθώς αδημονούν να περάσουν διασκεδαστικά με φίλους και συμμαθητές μακριά από τις σχολικές υποχρεώσεις, να σβήσουν τα κεράκια στην ευφάνταστη τούρτα τους και και φυσικά λατρεύουν να βλέπουν τα δώρα που θα τους φέρουν οι καλεσμένοι τους.

Η ιεροτελεστία των δώρων είναι μια μαγική στιγμή που τα παιδιά δεν χορταίνουν να την απολαμβάνουν. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αμφιλεγομένη τακτική που τείνει να γίνει θεσμός!

Σε τι αναφερόμαστε;

Μα φυσικά στο άνοιγμα των δώρων του εορτάζοντα κατά τη διάρκεια του πάρτι και μάλιστα παρουσία όλων των λιλιπούτειων προσκεκλημένων. Στο παραλθόν κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ καθώς τα δώρα άνοιγαν πάντα αφού έφευγε και ο τελευταίος προσκεκλημένος και φυσικά η όλη διαδικασία δεν γινόταν ως ένα happening του πάρτι όπως συμβαίνει τώρα.

Μιας λοιπόν και η όλη αυτή η πρακτική τείνει να γίνει ιεροτελεστία για τα πάρτι του σήμερα το Infokids.gr σας παρουσιάζει τους 3 λόγους για τους οποίους δεν πρέπει τα παιδιά να ανοίγουν τα δώρα τους αν δεν έχει τελειώσει το πάρτι γενεθλίων τους.

1. Μπορεί να κάνουν τα άλλα παιδιά να αισθάνονται άσχημα. Τα πάρτι γενεθλίων υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικά για όλους, όχι μόνο για το παιδί που γιορτάζει, και το άνοιγμα των δώρων μπροστά σε όλους δημιουργεί μια ευκαιρία για κάποιους επισκέπτες να αισθάνονται άβολα.

Διαβάστε περισσότερα στο Infokids.com.cy