3 υπέροχοι χώροι διασκέδασης για τα παιδιά που δεν γνωρίζατε

Τα παιδιά θέλουν – και πρέπει – να βγαίνουν έξω από το σπίτι, να διασκεδάζουν, να συναναστρέφονται άλλα παιδιά και – εν γένει – να κοινωνικοποιούνται. Είτε κάνει ζέστη είτε κάνει κρύο, λοιπόν, η βόλτα με τα παιδιά οφείλει να γίνει. Η παιδική χαρά, το πάρκο, η πλατεία, οι παραλίες είναι ιδανικά μέρη για τέτοιες εξορμήσεις.

Το Infokids.gr ανακάλυψε και σας προτείνει 3 χώρους διασκέδασης – που ίσως μερικοί από εσάς να μην γνωρίζατε – και οι οποίοι υπόσχονται να χαρίσουν στα παιδιά σας ατελείωτες ώρες χαράς, παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και μάθησης.

Toysland, Λυκόβρυση

Ένας άνετος χώρος 500 μ. που καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες των παιδιών στους χώρους ψυχαγωγίας καθώς και τις απαιτήσεις των γονέων. Έχει σχεδιαστεί σε πρότυπα παιδότοπων του εξωτερικού και έχει ξεχωρίσει για της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του. Ο παιδότοπος Toysland, είναι ένας πολυ-χώρος παιδικής αναψυχής & οργάνωσης παιδικών πάρτι για παιδιά ηλικίας από 1 – 8 ετών. Δωμάτια κατασκευών, δωμάτια ζωγραφικής ή games rooms είναι λίγοι μόνο από τους χώρους που χαρίζουν στα παιδιά απίστευτες στιγμές διασκέδασης στο Toysland.

Toysland

Λεωφ. Αμαρουσίου 31, Λυκόβρυση

Τηλ.: 210 2843500

Μικρός Νικόλας, Αχαρνές

Ένας σύγχρονος παιδότοπος 300 τ.μ., για πολύ παιχνίδι και χορό, που προσφέρει μοναδικά προγράμματα απασχόλησης για παιδιά 3 έως 10 ετών. Ένας ιδιαίτερος χώρους χτισμένος στους Πρόποδες της Πάρνηθας, μέσα στο καθαρό αέρα, περιμένει γονείς και παιδιά για διασκέδαση και χαλάρωση ή διοργάνωση μοναδικών πάρτι!

Μικρός Νικόλας

Λεωφόρος Πάρνηθας 377 -(Πρόποδες Πάρνηθας)

Τηλ.: 6936129888

Κουκουμάφκα, Βούλα

Ένας νέος και ιδιαίτερος χώρος φιλοξενίας, μελέτης και δημιουργικής δράσης άνοιξε τις πόρτες του πολύ πρόσφατα για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών στη Βούλα. Γεμάτη χρώματα, παιχνίδια και βιβλία η Κουκουμάφκα θα υποδέχεται παιδιά από την 1η Σεπτέμβρη και θα τα βοηθά στα σχολικά τους μαθήματα, θα αναδεικνύει τα ταλέντα τους και θα ενισχύει την εκφραστικότητά τους. Η Κουκουμάφκα θα φιλοξενεί καθημερινά 15-20 παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, ενώ θα δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων, διεξαγωγής πάρτι, αλλά και θεματικών συναντήσεων για τους γονείς.

Κουκουμάφκα

Κωστή Παλαμά 16Α, Βούλα

6996 305776 / 6996 305777