Αρχική Διαγωνισμοί 4 παιδάκια κερδίζουν πρόσκληση για να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Παιδότοπο Παραμύθι

4 παιδάκια κερδίζουν πρόσκληση για να παίξουν και να διασκεδάσουν στο Παιδότοπο Παραμύθι

Το παιχνίδι είναι απαραίτητο στοιχείο της σωστής ανάπτυξης ενός παιδιού. Και μπορεί στην επαρχία τα παιδιά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα το παιχνίδι στις αλάνες και τις πλατείες αλλά τα παιδιά της πόλης δεν είναι και τόσο τυχερά. Η πυκνή δόμηση και οι ελάχιστοι χώροι παιχνιδιού "εγκλωβίζουν" το παιδί στο σπίτι και το ωθούν να κάθεται μπροστά από μια ψυχρή οθόνη.

892006_10151486750886308_706848561_o

Κι όμως η πόλη μας διαθέτει εξαιρετικούς χώρους δημιουργικής απασχόλησης που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό προς αυτά περιβάλλον. Εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον παιδότοπο Παραμύθι, που εδώ και 17 χρόνια υπηρετεί πιστά την παιδική διασκέδαση και τους λιλιπούτειους πρωταγωνιστές της. Είχαμε την τύχη να επισκεφθούμε προσφάτως το Παραμύθι και πραγματικά νιώσαμε ότι βρεθήκαμε σε έναν χώρο βγαλμένο από τις σελίδες των αγαπημένων μας παραμυθιών.

PLAY A small

Είναι ένας ιδανικός χώρος να εκτονωθούν τα παιδιά, να παίξουν με ασφάλεια και να έρθουν σε επαφή με άλλα πιτσιρίκια. Στα συν της επιλογής ο άνετος χώρος για να καθίσουν οι γονείς και να απολαύσουν το καφέ τους ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν.

IMG_0824 (1)

Ο παιδότοπος είναι πολύ καθαρός, καθημερινά καθαρίζεται και απολυμαίνεται, σχολαστικά.  Η συνεχόμενη ανανέωση φρέσκου αέρα  και η απολύμανση χεριών απομακρύνει οποιαδήποτε εστία από την παρουσία πολλών παιδιών, που τυχόν μπορεί βλάψει το παιδί σας.

Μην χάσεις το Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Παιδότοπου Παραμύθι (23 & 30/12)

Ο Παιδότοπος Παραμύθι προσκαλεί τα παιδιά σε δύο υπέροχα χριστουγεννιάτικα  πάρτι που ετοιμάζει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου (18:00 - 21:30). Τα παιδιά που θα δώσουν το παρών στο πάρτι της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου θα απολαύσουν τα εξής θεάματα: "Το ξωτικό στο Μαγεμένο Δάσος", το Θέατρο με Κούκλες "Ο βασιλιάς και ο δράκος", το Μαύρο Θέατρο "Energy", face painting, ξέφρενο χορό με τον ήρωα ενώ θα συμμετάσχουν και στην κλήρωση για ένα πάρτι αξίας 159 ευρώ και 5 κάρτες πολλαπλών εισόδων.  Όσα παιδιά επιλέξουν το πάρτι της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου θα διασκεδάσουν με τα εξής θεάματα: "Η Νεράιδα με τις Σαπουνόφουσκες", το Θέατρο με Κούκλες "Ο πειρατής και η νεράιδα", την πιο Αστεία Φάτσα, με Face painting, ξέφρενο χορό με τον ήρωα και θα συμμετάσχουν και στην κλήρωση για ένα πάρτι αξίας 159 ευρώ και 5 κάρτες πολλαπλών εισόδων.

Η συμμετοχή  στις γιορτές γίνεται μόνο με Kράτηση θέσης η οποία γίνεται στην Υποδοχή ή τηλεφωνικά στο 210 2755560 ή ηλεκτρονικά στο www.paramythi.gr

Tι πρέπει να ξέρετε για την είσοδο στα 2 Χριστουγεννιάτικα πάρτι:

Η είσοδος για τις παραπάνω εορτές για κάθε παιδί είναι : για ένα παιδί μέλος 13,50 € τα 2 παιδιά (αδέρφια): 23,00 € /& 3 παιδιά και άνω (αδέρφια) 29,50 € /.  Τα μη μέλη 15,00 € Εάν κάποιος έρθει στις 23/12/2018 και θελήσει να έρθει και στις 30/12/2018 τότε στην δεύτερη φορά θα έχει ειδική τιμή 10,00 € .Οι συνοδοί δεν έχουν είσοδο.!!!  Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν: Την είσοδο στο παιχνίδι, την παρακολούθηση των show ,το χυμό , το μπαλόνι, 1 μίνι μπριός με ζαμπόν τυρί, 1 κάρτα δωρεάν εισόδου, 1 δώρο του Αι Βασίλη και  τις συμμετοχές  για τις κληρώσεις των πάρτι και των πολλαπλών εισόδων.  ΠΡΟΣΟΧΗ :1.) Για την κλήρωση των party απαιτείται σε κάθε γιορτή ο αριθμός των παιδιών να είναι άνω των 60 σε περίπτωση που είναι μικρότερος τότε αντί για το πάρτι ,θα προστεθούν άλλες πέντε κάρτες πολλαπλών εισόδων και τα ονόματα των παρευρισκομένων θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση στην επόμενη γιορτή. 2.) Στις παραπάνω γιορτές δεν ισχύει η Κάρταπολλαπλών εισόδων, και η δωρεάν είσοδοι ! 3.) Μη μέλος θεωρείται το παιδί που δεν έχει ξανά έρθει στο παιδότοπο και δεν έχει την κάρτα μέλους που του δόθηκε κατά την είσοδο του.

Ας απολαύσουμε μια βόλτα στους χώρους του Παιδότοπου Παραμύθι

Παιδότοπος Παραμύθι
Ιφιγενείας 39, Νέα Ιωνία
2102711811,

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσει το δικό σας παιδί μία πρόσκληση για να παίξει και να διασκεδάσει στο Παιδότοπο Παραμύθι. Ειδικότερα, τα 2 πρώτα παιδάκια θα πάνε στον παιδότοπο την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και τα άλλα 2 παιδάκια θα πάνε στον παιδότοπο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. Τα τυχερά παιδιά μπορούν να πάρουν μέρος και στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα διεξαχθεί στο Παραμύθι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και 30 Δεκεμβρίου. Κάθε παιδί θα μπορεί να συμμετάσχει στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της ημέρας για την οποία κληρώθηκε. 

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσει το δικό σας παιδί μία πρόσκληση για να παίξει και να διασκεδάσει στοΠαιδότοπο ΠαραμύθιΕιδικότερα, τα 2 πρώτα παιδάκια θα πάνε στον παιδότοπο την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και τα άλλα 2 παιδάκια θα πάνε στον παιδότοπο την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου. Τα τυχερά παιδιά μπορούν να πάρουν μέρος και στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που θα διεξαχθεί στο Παραμύθι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και 30 Δεκεμβρίου. Κάθε παιδί θα μπορεί να συμμετάσχει στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της ημέρας για την οποία κληρώθηκε.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 21η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

Για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

1.Γεώργιος Δούλαλας

2.Μιχάλης Βλαχόπουλος

Για την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου

3.Τίνα Λογοθέτη

4.Ασημίνα Κούλαλη 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter