4χρονη κινδύνευσε να πεθάνει από σηψαιμία αφού δοκίμασε καινούργια παπούτσια!

Το δικό της σημαντικό μήνυμα θέλησε να μεταφέρει στους γονείς μια μητέρα από την Ουαλία, η οποία κόντεψε να χάσει το παιδί της πριν από μερικές ημέρες. Η 4χρονη Sienna Rasul παραλίγο να πεθάνει από σηψαιμία, αφού έπαθε σοβαρή λοίμωξη από θανατηφόρο βακτήριο, το οποίο κόλλησε όταν δοκίμασε ένα ζευγάρι παπούτσια με γυμνά πόδια.

«Τώρα που αρχίζει το σχολείο να φοράτε στα παιδιά σας κάλτσες όταν είναι να δοκιμάσουν καινούργια παπούτσια. Δεν ξέρετε ποιος τα δοκίμασε πριν από εσάς», γράφει η μαμά στο Post της:

Η είδηση σόκαρε πολλούς γονείς που είδαν την 4χρονη ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Οι δε γιατροί ανησυχούσαν, ότι μπορεί να χρειαζόταν ακρωτηριασμός στο πόδι της για να σωθεί η ζωή της. Ευτυχώς κατάφεραν να την σώσουν από την λοίμωξη χορηγώντας της φαρμακευτική αγωγή, ωστόσο χρειάστηκε να παραμείνει για 5 ημέρες στο νοσοκομείο.

Το κορίτσι μία ημέρα πριν βρεθεί στο νοσοκομείο είχε δοκιμάσει μία σειρά από νέα πέδιλα, σε κατάστημα της Αμερικής, πριν καταλήξει σε αυτά που θα της αγόραζε η μαμά της. Οι γιατροί στο νοσοκομείο είπαν, ότι το πιθανότερο είναι να κόλλησε το μικρόβιο από αυτά και συμβούλεψαν να μην δοκιμάζει κανένα παιδί καινούργια παπούτσια χωρίς κάλτσες, ενώ όταν τελικά τα παίρνει στο σπίτι, αυτά θα πρέπει να καθαρίζονται καλά.