5 καλοί λόγοι για να βρεθείτε στο ΚΠΙΣΝ μέχρι τα τέλη Αυγούστου

Μπορεί να επιστρέψαμε από διακοπές, όμως δεν θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω! Σε αυτό θα μας βοηθήσει το πρόγραμμα για μικρά παιδιά και οικογένειες του ΚΠΙΣΝ, το οποίο μέχρι τις 30 Αυγούστου αναμένεται άκρως διασκεδαστικό:

Park Your Cinema Kids: Η Πεντάμορφη και το Τέρας (1991)

Κυριακή 25/08, 21.00, Ξέφωτο

Η αγαπημένη, κλασική ταινία, που προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Δημιουργική Ενόργανη και Παιχνίδι

Τρίτη 27/08, 19:00, Στίβος

Για παιδιά 3-6 ετών | Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας

Μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με το παιχνίδι, τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα και τις ικανότητές τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ευλυγισία και τη μυϊκή συναρμογή!

Θέατρο Σκιών: Ο Καραγκιόζης στον Θόλο

Τετάρτη 28/08, 21:00, Θόλος

Στο έργο «Συλλάβετε τον Καραγκιόζη!» ο Καραγκιόζης μάχεται να αποδείξει την αθωότητά του, αφού κανείς δεν τον υποστηρίζει και όλοι είναι εναντίον του. Η παράσταση θα λάβει χώρα στη νέα εγκατάσταση στον Θόλο στον Λαβύρινθο και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή.

Καλοκαιρινές θεατρικές περιπέτειες: Η πιο πολύχρωμη σκιά

Πέμπτη 29/08, 18:30μ.μ, Μεσογειακός Κήπος

Για παιδιά 3-5 ετών και τους/τις συνοδούς τους | Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Ο ήλιος και το φεγγάρι, δύο πηγές φωτός, γίνονται αφορμή για ένα πρωτόγνωρο παιχνίδι με σκιές. Γιατί οι σκιές είναι μαύρες; Ακούστε τη δική τους ιστορία και κατασκευάστε την πιο πολύχρωμη, με τα χρώματα που θα βρείτε στον πλανήτη Ντάρκο. Πάρτε μέρος σε μια διαδραστική παράσταση, όπου πρωταγωνιστές είστε εσείς και τα παιδιά σας.

Capoeira για οικογένειες

Παρασκευή 30/08, 19:00, Πευκώνας

Για παιδιά 3-6 ετών και τους/ τις συνοδούς τους | Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας

Άθλημα, χορός ή πολεμική τέχνη; Η Capoeira τα συνδυάζει όλα και το ΚΠΙΣΝ σας καλεί να την ανακαλύψετε σε ένα μάθημα για όλη την οικογένεια. Επιθετικές και αμυντικές κινήσεις, συντονισμένες, σαν σε μουσικό ρυθμό, ενισχύουν την αυτοσυγκέντρωση και ενεργοποιούν σώμα και πνεύμα- οι αθλητές μαθαίνουν να ελέγχουν πλήρως το σώμα τους. Στην Capoeira δεν υπάρχει νικητής ή χαμένος. Ο ανταγωνισμός περιορίζεται, η συνεργασία ενδυναμώνεται και δημιουργείται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων.