13χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Ο 13χρονος Harry, από το Didcot της Μ. Βρετανίας έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν διαπίστωσε ότι το κορίτσι με το οποίο ήταν κρυφά ερωτευμένος έκανε σχέση με άλλο αγόρι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο άτυχος 13χρονος είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους ότι σκέφτεται την αυτοκτονία, ωστόσο εκείνοι δεν έδωσαν βαρύτητα στα λόγια του καθώς θεώρησαν ότι τους έκανε πλάκα.

Το παιδί εντόπισε νεκρό ο ίδιος του ο πατέρας. Όπως ο ίδιος περιγράφει συγκλονισμένος: «Μπήκα στο σπίτι και στην αρχή νόμιζα ότι ο Harry στέκεται στις σκάλες και κοιτάζει το κινητό του. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ αυτό που έβλεπα. Ο Χάρι ήταν ένα χαρισματικό και πολύ κοινωνικό παιδί, μπορούσε να πιάσεi κουβέντα με τον καθένα με μεγάλη ευκολία και αυτό ήταν κάτι που θαύμαζα σε εκείνον. Ήταν ένα παιδί που είχε μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό του. Για εμάς ήταν απόλυτο σοκ».

Τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του προσπάθησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ στο παιδί, ενώ κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο. Το παιδί έμεινε για 3 ημέρες στην Εντατική, όμως τελικά δεν τα κατάφερε.

Οι Αρχές πιστεύουν, ότι το παιδί επηρεάστηκε από μία τηλεοπτική σειρά που έβλεπε παρέα με τους γονείς του: «Βλέπαμε μαζί μία τηλεοπτική σειρά όπου η πρωταγωνίστρια κρεμάστηκε αλλά την έσωσαν οι φίλοι της. Αναρωτιόμαστε εάν θεωρούσε ότι μπορεί να συμβεί κάτι αντίστοιχο και με τον ίδιο», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του.

Το περιστατικό που διερευνάται ακόμα από τις Αρχές έγινε την 1η Μαρτίου και οι Αστυνομικοί κάνουν λόγο για “misadventure”, εννοώντας ατύχημα από έναν πειραματισμό που δεν περίμενε κανείς να πάει τόσο στραβά.

Πηγή: dailymail.co.uk