5 μήνες μετά η 8χρονη Αλεξία παραμένει καθηλωμένη στο Παίδων

5 μήνες μετά η 8χρονη Αλεξία παραμένει καθηλωμένη στο Παίδων

Και ενώ οι περισσότεροι από εμάς απολαύσαμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας, ενώ τα παιδιά μας ετοιμάζονται για το πρώτο σχολικό κουδούνι, η 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές Βοιωτίας, η οποία ανήμερα του Πάσχα χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα παραμένει καθηλωμένη στο νοσοκομείο Παίδων.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας της Αλεξίας, κ. Λουκάς Σαμαρτζής, ξέσπασε για ακόμα μία φορά, αναφερόμενος στον συντοπίτη του που πυροβόλησε τη μέρα εκείνη, κατά την διάρκεια γλεντιού: «Nτροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» και συνέχισε: «Ακριβώς 5 μήνες. Ενα βάσανο σκέτο. Oύτε μιλάει ούτε τίποτα. Μόνο κουνάει λίγο τα άκρα του. Oλο το μυαλό εκεί, είναι γιατί να τύχει σε έμενα αυτό το πράγμα».

Στα δικαστήρια η υπόθεση

Εχθές (05/09) ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση της 8χρονης, η οικογένεια της οποίας ζητά τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη μέχρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου.

Έχει σημασία να σημειωθεί, ότι το άτυχο κοριτσάκι θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι τέτοια που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το έξοδο.

Ροή Ειδήσεων