6 τυχεροί κερδίζουν τα εκπαιδευτικά βιβλία της σειράς “Μαθαίνω και Εξασκούμαι στη Γλώσσα” για μαθητές Δημοτικού από την Ελληνοεκδοτική

Η σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων “Μαθαίνω και Εξασκούμαι στη Γλώσσα” για όλες τις τάξεις του Δημοτικού που κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική 
είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ένας μαθητής για να γίνει ξεφτέρι στο μάθημα της Γλώσσας.

Τα βιβλία της σειράς ξεχωρίζουν για τον εποπτικό τρόπο παρουσίασης της γραμματικής, τα στοχευμένα παραδείγματα κατανόησής της και τις κατάλληλες σε ποσότητα και ποιότητα ασκήσεις εμπέδωσης βοηθούν τους μαθητές και τις μαθήτριες να αναπτύσσουν τις γλωσσικές και επικοινωνιακές δεξιότητές τους και να κατακτούν βιωματικά τη γλώσσα.

Πρόκειται για μια αξιόλογη σειρά βοηθημάτων για τη Γλώσσα που ανταποκρίνεται πλήρως στις γλωσσικές ανάγκες και το γνωστικό επίπεδο κάθε μαθητή.

Μέσα από πλούσιο ασκησιολόγιο και κείμενα που εναρμονίζονται πλήρως με το αντίστοιχο σχολικό βιβλίο, οι μαθητές εξασκούνται στα γραμματικοσυντακτικά φαινόμενα μέσα από ευκολομνημόνευτους κανόνες και παραδείγματα εφαρμογής που δεν αφήνουν περιθώρια για κενά ή απορίες, καταπιάνονται με ασκήσεις γραμματικήςορθογραφίας και λεξιλογίου ώστε να ενδυναμώσουν τον γλωσσικό τους πλούτο και να διακρίνονται για τα ορθογραφημένα και συντακτικά ορθά γραπτά τους.

Κάθε τεύχος ολοκληρώνεται με την ενότητα “Η Γραμματική μου’ όπου παρουσιάζονται όλα τα γραμματικά φαινόμενα σε εποπτικούς πίνακες ενώ κάθε βιβλίο περιέχει και φύλλα αξιολόγησης ώστε οι μαθητές να τεστάρουν τις γνώσεις τους, ανακεφαλαιώνοντας τα όσα έμαθαν μέσα από ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Ανακαλύψτε τα βιβλία της σειράς “Μαθαίνω και Εξασκούμαι στη Γλώσσα” και κάντε στα παιδιά σας ένα ανεκτίμητο εκπαιδευτικό δώρο!

Mάθε περισσότερα για τα βιβλία της σειράς εδώ

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν τα εκπαιδευτικά βιβλία της σειράς εκπαιδευτικών βιβλίων “Μαθαίνω και Εξασκούμαι στη Γλώσσα” για μαθητές Δημοτικού από την Ελληνοεκδοτική. Κάθε νικητής θα παρει τα 2 βιβλία της τάξης Δημοτικού που επιθυμεί. Παρακαλείσθε να γράψετε στη φόρμα του διαγωνισμού δίπλα από το όνομά σας για ποια τάξη ενδιαφέρεστε

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους 6 τυχερούς που θα κερδίσουν τα εκπαιδευτικά βιβλία της σειράς εκπαιδευτικών βιβλίων “Μαθαίνω και Εξασκούμαι στη Γλώσσα” για μαθητές Δημοτικού από την Ελληνοεκδοτική. Κάθε νικητής θα παρει τα 2 βιβλία της τάξης Δημοτικού που επιθυμεί. Παρακαλείσθε να γράψετε στη φόρμα του διαγωνισμού δίπλα από το όνομά σας για ποια τάξη ενδιαφέρεστε
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 25η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

 1. Ευθυμία Κωνσταντούλα 

 2. Κωνσταντίνα Γκαλτανίδου

 3. Κατερίνα Πλαΐτη

 4. Κωνσταντίνα Φούρλα

 5. Μαρία Κουκτζέλα

 6. Θωμαΐς Γκουβέλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.