Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί 6+1 καλοκαιρινές δραστηριότητες για να αξιοποιήσουν τα παιδιά τον ελεύθερό τους χρόνο!

6+1 καλοκαιρινές δραστηριότητες για να αξιοποιήσουν τα παιδιά τον ελεύθερό τους χρόνο!

Το κλείσιμο των σχολείο για το καλοκαίρι πλησιάζει και όσο να ναι όλοι οι γονείς ψάχνουν να βρουν έξυπνες ιδέες και δραστηριότητες για να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά ώστα να μην βαριούνται.

Μέχρι λοιπόν  να έρθει η μαγική στιγμή των οικογενειακών καλοκαιρινών διακοπών, το Infokids.gr βρήκε και σας προτείνει 6+1 καλοκαιρινές δραστηριότητες για να αξιοποιήσουν τα παιδιά τον ελεύθερό τους χρόνο και να συνδυάσουν δημιουργικότητα και φαντασία!

Αφήστε τα ίχνη σας στην άμμο και παίξτε κρυφτό

Μπορείτε να κολλήσετε πατουσάκια από αφρώδες υλικό στις σαγιονάρες των παιδιών και μετά να τους πείτε να περπατήσουν κατά μήκος της παραλίας. Σε κάθε τους βήμα θα αφήνουν πίσω τους τα χνάρια από τα πατουσάκια. Για περισσότερη διασκέδαση, κολλήστε διαφορετικά είδη πατούσας σε κάθε παιδί, αφήστε τα να τρέξουν και να ανακατέψουν τα ίχνη τους, να κρυφτούν και μετά θα παίξετε ένα ξεχωριστό κρυφτό όπου θα πρέπει να τα εντοπίσετε γρήγορα ακολουθώντας τα σημάδια στην άμμο.

Φτιάξτε στρώμα νερού στο κήπο

Φτιάξτε ένα στρώμα νερού και φέρτε το καλοκαίρι στον κήπο ή την αυλή σας! Σηκώστε τα μανίκια και ετοιμαστείτε για την απόλυτη καλοκαιρινή κατασκευή.

Τι θα χρειαστείτε:

αρκετά μέτρα νάυλον μουσαμά. Θα πάρετε όσα μέτρα θέλετε επι 2.

χαρτί ψησίματος

δυνατή αυτοκόλλητη ταινία

ατμοσίδερο

Διπλώστε το νάυλον μουσαμά στη μεση και αρχίστε απο την μία άκρη σιγά σιγά να «πατάτε» το πλαστικό, αφου έχετε τοποθετήσει πάνω το αντικολλητικό χαρτί, με το ζεστό σίδερο. Το ατμοσίδερο πρέπει να είναι σε μεσαία θερμοκρασία και δεν πρέπει να το κρατήσετε πολύ ώρα γιατι αλλιώς θα λιώσετε το πλαστικό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το σίδερο να έρθει σε άμεση επαφή με το πλαστικό. Λίγο λίγο συνεχίστε μέχρι να κλείσετε περιμετρικά το στρώμα. Αφήσετε ενα μικρό άνοιγμα για να μπει ο σωλήνας του νερού. Γεμίστε με νερό και κλείστε εκείνο το σημείο με κολλητική ταινία καλά. Ετοιμαστείτε για παιχνίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter