7 πράγματα που θα συμβούν αν σταματήσεις να φοράς make-up

Πριν χρόνια είχε ξεκινήσει τo trend #no_makeup και δεν ήταν λίγες οι σταρ του Hollywood που ανέβαζαν τη μία selfie πίσω από την άλλη χωρίς ίχνος make-up αλλά και μακιγιάζ. Αν λοιπόν έχεις βαρεθεί να βάφεσαι ή απλά θέλεις για λίγο καιρό το δέρμα σου να ηρεμήσει από τα προϊόντα ομορφιάς, διάβασε παρακάτω τι μπορεί να συμβεί αν σταματήσεις να βάζεις make-up:

1. Mπορεί να νιώσεις ανασφάλεια (έστω στην αρχή)

Aν έχεις συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να βάφεσαι και ξαφνικά σταματήσεις, στην αρχή θα νιώθεις λίγο περιέργα και η ανασφάλεια θα σε κυριεύσει. Μη φοβηθείς, μια συνήθεια είναι όλα! Κοίταξε τον ευατό σου στον καθρέφτη και αγάπησε τον!

2. Θα έχεις λιγότερο άγχος

Όταν βάφεσαι κάθε τόσο πρέπει να ελέγχεις όσο να’ ναι το μακιγιάζ σου αν είναι εντάξει. Έφυγε το ρουζ; Θέλει ανανέωση το μολύβι χειλιών; Αυτά τα άγχη θα εξαφανιστούν όσο δεν βάφεσαι!

3. To δέρμα σου θα καθαρίσει

Όπως και να το κάνουμε, όσο και να ξεβάφεσαι στο τέλος της ημέρας, από τις πολλές στρώσεις make-up ή concealer, έστω λίγη ποσότητα προϊόντος μένει στους πόρους σου. Αν σταματήσεις να βάζεις make-up, οι πόροι σου θα ανασάνουν και το δέρμα σου θα καθαρίσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο followme.gr