8χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων – Δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι

Μια περίεργη υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες στο Νοσοκομείο Παίδων όπου μια 8χρονη μεταφέρθηκε εκεί από τη μητέρα της και τη θεία της, έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο δεξί της πόδι.

Η 8χρονη έχει θλαστικό τραύμα και αποφασίστηκε να μπει στο χειρουργείο.

Τα “σκοτεινά σημεία” της υπόθεσης

Σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr σε ερωτήσεις των γιατρών για το τι συνέβη, η μητέρα έπεσε σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή έφυγε με το πρόσχημα ότι πάει να φέρει το βιβλιάριο της κόρης της.

Από εκείνη τη στιγμή, χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητείται από την Αστυνομία, ενώ λίγο μετά έφυγε από το νοσοκομείο και η θεία του παιδιού.

Η Αστυνομία, από την πλευρά της, αδυνατεί να επιβεβαιώσει ότι υπήρξε πυροβολισμός που τραυμάτισε το οκτάχρονο κορίτσι, καθώς δεν έχει βρεθεί η βολίδα, με τους γιατρούς να πιστοποιούν ότι το τραύμα προέρχεται από βολίδα μικρού διαμετρήματος, πιθανώς ακόμη και από όπλο-στυλό.

Εξαφανισμένοι οι γονείς της 8χρονης

Οι γονείς της 8χρονης μετά την εισαγωγή του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία τους αναζητά, ενώ σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία για παραμέληση ανηλίκου.

Η υγεία της 8χρονης

Η 8χρονη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς είχε θλαστικό τραύμα στο δεξί της πόδι και είναι καλά στην υγεία της, ενώ ο μικρός αδερφός της φιλοξενείται σε σπίτι συγγενών.