«Άγγελο» ονόμασαν το βρέφος που εγκατέλειψε η μητέρα του στη Ρόδο

Το νεογέννητο μωρό που εγκαταλείφθηκε σε τηλεφωνικό θάλαμο στην περιοχή Πεύκοι κοντά στη Λίνδο της Ρόδου το πρωί της περασμένης Κυριακής, χαίρει άκρας υγείας και στο πλευρό του βρίσκονται σε 24ωρη βάση οι γιατροί και οι νοσηλευτές της κλινικής.

Οι γιατροί αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου αγκάλιασαν το αγοράκι από την πρώτη στιγμή και του έδωσαν το όνομα «Άγγελος» επειδή είναι πανέμορφο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο rodiaki.gr η διευθύντρια της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου της Ρόδου κυρία Ντίνα Μαχαιρίδη.

Επιπλόεν, τόνισε ότι μόλις βρεθεί η μητέρα από τους αστυνομικούς, ελπίζουν ότι θα πειστεί να μεγαλώσει το μωρό της, με τον τρόπο που μόνο μια μητέρα μπορεί. Ήδη το ενδιαφέρον άτεκνων ζευγαριών που ζήτησαν να ξεκινήσει η διαδικασία υιοθεσίας είναι τεράστιο: «Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη μητέρα. Θα τη βρούμε και θα το αγκαλιάσει. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν είχαμε και άλλες τέτοιες περιπτώσεις που τελικά είχαν αίσιο τέλος».

Υπενθυμίζεται ότι το μωρό βρέθηκε τυλιγμένο με σεντόνια μέσα σε ένα χαρτοκιβώτιο, ενώ υπήρχε δίπλα του σημείωμα που ζητούσε από όποιον εντόπιζε το μωρό να το βοηθήσει.