«Άγιε Βασίλη, θέλω να μου φέρεις έναν καλό μπαμπά»: Ραγίζει καρδιές το γράμμα 7χρονου

«Άγιε Βασίλη, θέλω να μου φέρεις έναν καλό μαμπά»: Ραγίζει καρδιές το γράμμα 7χρονου

Όταν ο 7χρονος Blake έγραψε το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη, δεν περίμενε ότι θα το διαβάσουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, η επιστολή του έγινε αμέσως viral και συγκίνησε τους αναγνώστες της.

Η μαμά του 7χρονου αγοριού είναι ένα ακόμα θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Ο άντρας της την είχε χτυπήσει τόσο πολύ που η γυναίκα πήρε το παιδί και έφυγε από το σπίτι, βρίσκοντας στέγη σε ένα καταφύγιο για κακοποιημένες γυναίκες απ’ όπου ο μικρός έγραψε στον Άη Βασίλη.

Το σπαρακτικό αυτό γράμμα περιγράφει τα όσα έζησε εκείνο και η μαμά τους στο σπίτι τους.

«Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Έπρεπε να φύγουμε από το σπίτι μας. Ο μπαμπάς μου είναι τρελός. Εμείς κάναμε όλες τις δουλειές κι εκείνος έκανε πάντα ό,τι ήθελε. Η μαμά είπε ότι είναι ώρα να πάμε σε ένα πιο ασφαλές μέρος όπου δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Εγώ, όμως, είμαι ακόμα φοβισμένος. Δεν θέλω να μιλάω στα άλλα παιδιά. Θα έρθεις αυτά τα Χριστούγεννα; Δεν έχουμε κανένα από τα πράγματά μας εδώ. Μπορείς να μου φέρεις μερικά βιβλία, ένα λεξικό, μία πυξίδα και ένα ρολόι; Θέλω επίσης να μου φέρεις έναν πολύ πολύ πολύ καλό μπαμπά.

Με αγάπη, Blake».

Αν και το γράμμα αυτό γράφτηκε το 2019, λόγω των Χριστουγέννων κυκλοφόρησε ξανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και αμερικανικά μέσα ενημέρωσης το έχουν αναπαράγει εκ νέου, καθώς η ιστορία αυτή είναι πραγματικά σπαρακτική.

Διαβάστε επίσης:

Η Μεγάλη Νύχτα: Πώς συνδέεται το χειμερινό ηλιοστάσιο με τα Χριστούγεννα;

Πυροσβέστες – Άη Βασίληδες χάρισαν χαμόγελα και δώρα στα παιδιά Ογκολογικής «Ελπίδα»

Οι «δύσκολες» αλήθειες των Χριστουγέννων: Δεν είναι για όλους «χαρούμενη οικογένεια που περιμένει τον Άι Βασίλη»