Τη χθεσινή μέρα θα τη θυμούνται για πάντα μια γιαγιά και το εγγόνι της καθώς ενώ ήταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο, αυτό ξαφνικά τυλίχθηκε στις φλόγες στην οδό Λαμπράκη στην Γλυφάδα.
Γιαγιά και εγγόνι βγήκαν από το αμάξι εσπευσμένα προτού συμβούν τα χειρότερα και έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr.
Ένας άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσε σε διπλανό μαγαζί, πήρε έναν πυροσβεστήρα και άρχισε να σβήνει μόνος του την φωτιά προκειμένου να μην επεκταθεί στα γύρω αυτοκίνητα.
Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε τόσο η πυροσβεστική όσο και η δημοτική αστυνομία απέκλεισαν τον δρόμο και έσβησαν ολοσχερώς την φωτιά.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου που ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό απένειμε τα εύσημα στον αστυνομικό που έσπευσε στο σημείο. Σε ανάρτηση του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Γλυφάδας ανέφερε τα εξής: «Στον αστυνομικό, ο οποίος με αυξημένη αίσθηση καθήκοντος, με το που είδε τις φλόγες έσπευσε να πάρει ένα πυροσβεστήρα και να την περιορίσει για να μην επεκταθεί, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική.Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο σημερινός «μικρός ήρωας» της πόλης μας και τον ευχαριστούμε θερμά!»