Αίγιο: 15χρονος και 16χρονος συνελήφθησαν για απόπειρα βιασμού μιας φύλακα εργοταξίου

Η Ασφάλεια Αιγιάλειας, έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος των δύο ανήλικων Ρομά ηλικίας 15 και 16ετών και της 37χρονης μητέρας του ενός, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Γυναίκα υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στη Ροδοδάφνη Αιγιάλειας, λίγο έξω από το Αίγιο κατήγγειλε βίαιη σε βάρος της επίθεση από δύο Ρομά ενώ είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου της για να επιβιβαστεί .

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν περίπου 21.30 το βράδυ της Πέμπτης (09/04) η 42άχρονη υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι εκτελούσε χρέη φύλακα νυχτερινής βάρδιας (09/04) στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ στη Ροδοδάφνη Αιγιάλειας, οπου υπάρχουν καρούλια με καλώδια χαλκού για την κατασκευαστή του προαστιακού σιδηρόδρομου, λίγο έξω από το Αίγιο οταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους δυο Ρομά.

Σύμφωνα με την καταγγελία της υπαλλήλου Security ο ένας από τους Ρομά την εμπόδισε να κλείσει την πόρτα ενώ ο συνεργός του ενεργούσε χειρονομίες αυτοϊκανοποίησης, και στη συνέχεια την έριξαν στο έδαφος και προσπάθησαν να της σκίσουν τη στολή που φορούσε.

Η 42άχρονη γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι δύο Ρομά απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η υπάλληλος Security κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της ενώ σε φωτογραφίες αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δύο δράστες καθώς πρόκειται για δύο Ρομά 15ετων 16χρονων από τον οικισμό της Ροδοδάφνης.