Δείτε τι σκέφτηκε μία μαμά για να κρατήσει “όρθια” την ψυχολογία της οικογένειάς της

Η κατάσταση σίγουρα είναι δύσκολη. Ο θάνατος καραδοκεί παντού και η μοναδική, πιο ασφαλής απ’ όλες τις λύσεις που έχουμε, είναι να μείνουμε μέσα, στα σπίτια μας. Κάτι, που όλες θα γνωρίζετε, έχει κοστίσει ιδιαιτέρως στα παιδιά, που ενδεχομένως να είναι μία από τις λίγες φορές στη ζωή τους που παρακαλούν να γυρίσουν στα σχολεία τους και να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους μαζί με τους δασκάλους και κυρίως τους συμμαθητές τους.

Για να μην τους πάρει λοιπόν όλους μέσα στην οικογένεια από κάτω λόγω του εγκλεισμού, δείτε τι σκέφτηκε αυτή η απίθανη μαμά από τη Βρετανία και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Η Katie Eborall με τον σύζυγο και τα παιδιά της αποφάσισαν να κάνουν όνειρα τα οποία τα έχουν βάλει σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Θα υλοποιηθούν αφότου ο κορωνοϊός μάς κάνει τη χάρη να εξαφανιστεί.

Δείτε το ευφιέστατο τρικ που εφηύρε η μαμά.

«Ξεκινήσαμε κάτι νέο σήμερα στο σπίτι και το μοιράζομαι σε περίπτωση που κάποιος θέλει να το δοκιμάσει», έγραψε στο Facebook.

«Κάθε φορά που ευχόμαστε να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, να πάμε κάπου, να πάρουμε κάτι, να δούμε κάποιον που αγαπάμε, να επισκεφθούμε ένα νέο μέρος, να καλέσουμε να μας επισκεφθούν, το γράφουμε σε ένα post it και το βάζουμε σε ένα βάζο», πρόσθεσε.

«Όταν όλα τελειώσουν αυτό θα είναι το bucket list μας», αναφέρει η μητέρα δύο παιδιών.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι έτσι θα είμαστε ευγνώμονες για τα μικρά και σημαντικά πράγματα της ζωής.

Μαζί με το μήνυμά της, μοιράστηκε και δύο φωτογραφίες με τα παιδιά της να βάζουν τα σημειώματα με τις επιθυμίες τους στο βάζο.

To post στο Facebook έχει ήδη 92 χιλ. likes και 141 χιλ. αναδημοσιεύσεις και έγινε viral.

Οι χρήστες των social media λάτρεψαν την ιδέα της μητέρας και αποφάσισαν να την υιοθετήσουν και οι ίδιοι στο σπίτι τους.

Τι λέτε, πολύ όμορφη η σκέψη της μαμάς… Μπορείτε να την υιοθετήσετε ή να σκεφτείτε και άλλους δικούς σας τρόπους… τους οποίους με χαρά θα περιμένουμε να μοιραστείτε μαζί μας…

We’ve started a new thing in our house today and sharing it in case anyone else wants to try. Every time we wish we…

Gepostet von Katie Eborall am Dienstag, 24. März 2020